Copa America Wenezuela 2007

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 28 cze 2007, 18:58

Corinthians pisze:A kto jej kibicuje w całym turnieju?
Ja im kibicuję od dawien dawna na każdym turnieju :chill: :glass:
Corinthians pisze:jakby się na Copie skompromitowali to sądzę, że wyszło by im to na dobre...
No ale wg mnie trzeba wygrać i takie zawody a później będzie czas na przygotowywanie się do MS 2010. Argentyna już dawno niczego nie wygrała i trzeba podnieść ich morale bo dopiero od jakiegoś czasu grają bardzo dobrze ale i tak w pewnym meczu się zacinają i wcześniej kończą udział w turnieju. Dobrze że przynajmniej zaczęli coś pykać bo jeszcze kilka lat temu pokazywali wielkie nic prócz nadziei :roll: A teraz wg mnie niech zagrają najlepsi i później odejdą ci starsi. Tak jak na ME gra się po to aby wygrać a nie przygotowywać do turnieju który będzie za 2,5 roku. Tym bardziej że jak pisałeś trener ma gardło na nożu czy też nóż na gardle :wink:

A dziś nie spodziewam się wyniku 5:0... no może 4:0 :wink: Znaczy mam przeczucie że może być bardzo ciężko z USA tym bardziej że ci wygrali Puchar Concacaf :roll: Ale oczywiście liczę na dobry meczyk i tryumf końcowy ARGENTINY :smile2:

Jarzinho pisze:
RealFan pisze:A dla mnie Copa zaczyna się dopiero dzisiaj bo dopiero dziś turniej rozpoczyna Argentyna

A jak...
Ale nie myl mnie z kibicami Realu kuwa no :!: Bez takich wrzut :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”