Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 29 cze 2007, 10:28

Ja nie wiem dlaczego nikt nie chce typów podawać :o
czego się boicie ?

Dziś z tenisa czekam na Gonzaleza, ktory mi jeden został na wczorajszym kuponie [z Monfilsem i Canasem ] a ponadto:

Schnyder - Bondarenko 2 1,70
Haas - Tursunov 1 1,60

Schnyder się meczy, trawa to nie jej nawierzchnia, w pierwszym meczu popełniła chyba z 40 niewymuszonych błędów :o Ukrainka natomiast w 2 szybkich setach odprawiła obydwie rywalki. Ukrainka też zagrywka nie niszczy przeciwniczek - ani jednego asa do tej pory nie zagrała. Jednak gdy przychodzi do wymian, to już jest mocna. Ma znakomitą formę w tym sezonie. Wgrała wszystko na trawie oprócz meczów z Jeleną Janković [2 były, oba przegrane].
Pokonała m.in wczorajszą rywalkę Schnyder w dwóch setach. [Schnyder się meczyła]
Schnyder meczyła się w pierwszej rundzie z bliżej mi nieznaną Pin wygrywając dopiero w 3 secie 8:6 !!

Haas póki co oba mecze wygrał bez strarty seta - Tursunov grał mecze 4 setowe. Bezpośredni bilans spotkań na korzysć Niemca. Który popełnia mniej błedów. Tursunov ma dobry serw, ale za czesto uderza w siatke.
troche się obawiam tego meczu, ale co tam :D Wczoraj troche wygrałem, to mogę zaryzykować.
Szukałem informacji na temat tego spotkania i co sie dowiedziałem :idea: Tursunov ma kłopoty z nadgarstkiem i podobno szykuje się operacja.

martwi mnie jedynie mój dotychczasowy bilans tegorocznego Wimbledonu
7 trafionych i 0 nietrafionych - w końcu nie trafie :( oby nie dziś :D

Wróć do „Bukmacherka”