Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 29 cze 2007, 12:24

Lakier pisze:No. Barzagli jest przynajmniej ograny w Serie A. Milito moze okazac sie niewypalem, tak jak niewypalem w Hiszpanii okazal sie Cannavaro

Tu masz całkowita racje, obawiam sie troche o to jak sprawdziłby sie w Italii :roll: Barzagli to można powiedziec, ze pewny zakup, jest Włochem, zna włoską piłke, nie wiem ja Wy, ale dla mnie transfer Miccoliego do Palermo to krok w strone pozyskania Barzagli. Ponoć Juventus wyłozył oferte 16 mln za Milito :roll: coś mi sie wydaje ze to nie zadowolilo dzialaczy, z drugiej strony pozbylismy sie portugalskiej karty przetargowej, ktora przeszła do Palermo w ktorym gra Barzagli, niby sie koło zamyka, ale po wypowiedzi właściciela Palermo to droga do pozyskania Barzagl jest daleka.

Na dobrą sprawe to do pełni szczescia brakuje nam tylko 1-2 środkowych obrońców, jak dla mnie to Canna moze wrócic ALE. .. nie na taka pensje jak ma w Realu (stracil na wartosci przez ten sezon) no i oczywiscie za niewiadomo jakie pieniadze. Juventus to biedny beniaminek :lol: .

Jak narazie mercato w skali 1-10 oceniam na 8,5, oby tak dalej.

Obrazek
Shot at 2007-06-29

www.sports.it przedstawił "11" Juventusu na sezon 07/08 - nie wzieli pod uwage, ze Camor raczej zostanie, wiec prawa strona juz jest wyjasniona :wink: jedyne co niepokoi to Zebina, czy czasem Grygera nie moze grac na flance :roll:, Criscito na srodku ... ile ja bym dal zeby sie na tyle sprawdzil :wink:

Wróć do „Włochy”