Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 29 cze 2007, 23:31

franz pisze:sklepy monopolowe i kasyna w Krakowie dużo zarobią, tak więc ich właściciele już cieszą sie że Kosa wraca i zacierają ręce
franz pisze: Nie wierze, że Kosa zrezygnował z alkoholu to jest część jego natury, uroku.
franz pisze:Nawet jak Kosa czasem zaleje pałe i 3 dni nie pojawi sie na treningu a 4 dnia przyjdzie na kacu i z hazardowymi długami to i tak będzie lepszy od Zieńczuka.
franz pisze: Jacek Bednarz jeszcze sieje ferment
franz pisze:wpadnie piwus i powie, że z Ćwielongiem i Kamilem "ruletą" Kosowskim
Houston macie problem :roll:.

Po tym co przeczytałem w temacie o Legii nie dziwi mnie Twoje przekonanie o wszechobecnym istnieniu grup bankietowych, ale byłbym wdzięczny gdybyś nie imputował Wiśle problemów będących domeną warszawskiego podwórka... Kosowski bije większość legionistów na głowę pod względem profesjonalizmu - więc proponowałbym sobie znaleść innego zawodnika do poprawiania humoru. Najlepiej dowiedz się gdzie w przyszłym sezonie będzie grał Elton.
the hammers pisze:Cos mi sie wydaje ze Wisla podczas tego okna transferowego za bardzo skupia sie na graczach ofensywnych i troche zapomina o obronie
No to jest niepoważne stwierdzenie, bo środek prezentuje się następująco:
Cleber - MVP obrony w ostatnim sezonie
Głowacki - klasa sama w sobie
Dudka - reprezentacja
Kokoszka - chce odejść ale póki co jest zawodnikiem Wisły
Thwaite - reprezentacja Australii
Baszczyński - niezatapialny :(
Potrzebny jest lewy obrońca, ale o tym w klubie wiedzą.
A wzmocnienia są konieczne w ofensywie, bo Wisła nie łatała dziur po Żurawskim, Kosowskim, Szymkowiaku, Frankowskim, Uche, Błaszczykowskim i próbuje to nadrabiać w tym okienku. Tymczasem Wisła mogła sobie pozwolić na puszczenie za darmo Kłosa i sprzedanie Jopa - defensywa nic nie ucierpiała, polepszyła się. Transfery nie polegają na kupowaniu nowej jedenastki, tylko na wzmocnianiu wymagających tego pozycji :roll:.

Wróć do „Polska”