Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 30 cze 2007, 0:33

piwus pisze:Ale ja nie piszę o Legii, tylko o pewnym wyobrażeniu Kamila Kosowskiego, jakie próbujesz sprzedać

To nie jest do końca tak, może z Kamilem trochę przesadzam a na pewno jest tych moich uwag za dużo, to w końcu wasza sprawa(Wisły i jej kibiców) jak będzie grał i trenował a nie moja. Ale jednak taki wizerunek Kosy został mocno pokazany we wszelakich mediach czy to papierowych, internetowych i innych. Wiele publikacji sie na ten temat ukazało i Kamil ma reputacje jaką ma czyli przegrany talent, facet bez ambicji, leń itd. Trudno będzie miał okazje sie odbudowac i zamknąć usta wszystkim krytykom w tym i mnie po swietnym sezonie w Wiśle(oby nie zakończonym MP bo to ma zdobyć Legia :wink: ).
piwus pisze:Porównaj sobie ile trwało to w Warszawie
Nie ma co tu mówić o działalnosci zarządów czy tez władz. Bo obaj mogli bysmy się obrzucać napinkami w tym temacie i to całkiem ładnie. Ja bym mógł wypominac nie udane transfery dalej graczy, którzy zamiast na boisku grali w kasynie albo ostatnia sprawe z Rumuńskim bramkarzem. Ty tak samo transfery, grupy bankietowe, powolne karanie piłkarzy itd. W kwestii nie kompetencji zarządów nie ma co dyskutować bo i w Legii i w Wiśle jest jak jest a do profesjonalizmu daleko i obaj powinniśmy tego załować, trudno kiedys będzie lepiej na pewno.
piwus pisze:Myślenie magiczno-życzeniowe

Spokojnie to nie żadna magia ani życzenia, młodziaków się upilnuje zobaczysz i uwierzysz niewierny Tomaszu a poza tym Grosicki będzie mieszkał z mamą a więc wiadomo Kamil Kosowski na ruletkę, panienki i wódkę raczej nie wpadnie :wink:

piwus pisze:Też masz jakieś problemy z uzależnieniem ?
Zobaczysz na zlocie, może nawet (na pewno) do tego uzaleznienia się przyłączysz :wink: .

Edytuś :love:
piwus pisze:Zawsze byłem pod wrażeniem poczucia humo(L)u. Świetne, jeszcze

Zobaczymy jak sie będzisz smiał gdy Zieńczuk będzi szalał na lewej obronie :o

Wróć do „Polska”