Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 30 cze 2007, 1:24

Sawyer pisze:jedyne co niepokoi to Zebina, czy czasem Grygera nie moze grac na flance
No właśnie może :) Ale i tak to gdybanie będzie się zmieniać jak w kalejdoskopie. Już jest mowa, że jeśli przyjdzie Milito (deadline miną w piątek?? :roll: ), to Criscito odejdzie do Ganoi. Miccoli pewnie pójdzie do Palermo, wiadomo w jakim celu :] Środek Milito-Barzagli wyglądałby bardzo imponująco, przynajmniej na papierze. Mowa też o Cannavaro... Zarząd zaprzecza. Ja mam mieszane odczucia. Z jednej strony na pewno przydałby się w Juve, może odzyskałby forme. Mistrz Świata, reprezentacyjny Il Capitano, cała masa doświadczenia i ogromny autorytet. Byłoby to z korzyścią dla drużyny. Z drugiej strony wszyscy pamiętamy, w jakim momencie nas zostawił :( Z resztą wiele zależy od nowego trenera Realu ale nie sądzę, by Canna trafił znów do Juve.
Troche mnie niepokoi natomiast prawa strona. Sam nie jestem do końca przekonany czy Camor zostanie. Skłaniałbym się raczej, że nie zostanie :P A w takim przypadku Zebina (Grygera), Salihamidzic- Nie brzmi to groźnie :P (pominę już fakt, że Ci piłkarze dopiero zaczynają przygodę na Półwyspie Apenińskim, aklimatyzacja itp), a jeśli naprawdę mamy walczyć o pierwszą czwórkę... Obawiam się, że prawa strona może być naszą piętą Achillesową. Trochę nieproporcjonalny układ sił względem lewej strony ale może to tylko ja delikatnie dramatyzuję :think: Wszak Iaquinta może grać na prawym skrzydle, no i liczę, że Camor jednak podejmie właściwą decyzję. Poza tym, to dopiero początek okna :]

Wróć do „Włochy”