boskigonzo pisze:os cichutko o napastniku dla MU... Pewnie Alex jak zwykle nie chce zapeszac
A co tu pisac?Wiemy tylko, że dostał pozwolenie na grę w ManU i reszta jest już tylko formalnością.Z transferu cieszyliśmy się już wczesniej i wsztstko zostało powiedziane.Mega wzmocnienie dla graczy z Old Trafford. Oglądałem go w ostatnim meczu Brazyli i jestem maksymalnie podjarany tym kolesiem. Bardzo szybki, zwinny i ma zmysł strzelecki, czego więcej oczekiwać? Takiego zawodnika potrzebowaliśmy.
Ja tak sobie pomyslalem... Skoro wielka wyprzedaz w Arsenalu( ) to moze by tak pomyslec o van Persie'm? IMO bardzo ciekawy zawodnik. Szkoda tylko ze nierealne
E tam, mi się wydaje że dogalibyśmy się co do ceny, skoro Arsenal tak wszystkich sprzedaje ale my juz mamy Naniego no i resztę zawodników grających na podobnych pozycjach do Perszinga, stąd nie widzę potrzeby aby dokonywać zakupu tego piłkarza tym bardziej że będą chcieli za niego niezłej kasy, o ile w ogóle dojdzie do rozmowów. Wątpie też czy sam Holender, który staje się powoli liderem w Arsenalu będzie chiał przejść do Manchesteru.
A tak na marginesie- Rooney od przyszłego sezonu ma otrzymać koszulkę z numerem 10. Jest to niewykłe wyróżnienie, bo z takim numerem grali najsłynniejsi zawodnicy Manchesteru, którzy są legendami tego zepołu. Myślę że Roo jak najbardziej zasługuje na tą koszulkę.