Decyzja zapadnie po Copa America i mam nadzieję, że jednak zobaczymy Teveza w koszulce Arsenalu. Nie ma się co oszukiwać, że w chwili obecnej piłkarzy właśnie tej klasy, którzy jeszcze mogą zmienić klub jest bardzo mało (patrząc tylko na te realne transferyRóżA pisze:Z biegiem czasu nasze szanse na pozyskanie Teveza wzrastają
I chwała mu za to. Tylko totalny idiota chciałby się pozbyć takiego walczaka z drużyny. Do tego jeszcze jego ogromne doświadczenie, co w nadchodzącym sezonie będzie w naszej ekipie na wagę złota. Gdyby jeszcze tak kontuzje go umijały.RóżA pisze:Ponadto dzisiaj Freddie uciął wszelkie spekulacje mówiące o Jego odejściu
Ja bym tam jednak tak do końca nie przekreślał wszystkich szans na powrót Deina. Chyba obie strony widzą co się dzieje w klubie (a nie dzieje się najlepiej) i dojdą do wniosku do jakiego pewnie nie jeden z kibiców Arsenalu już doszedł, czyli że trzeba zebrać szyki, porzucić wszelkie animozje i razem pracować dla dobra ich ukochanego dziecka. Jak dla mnie sprawa jest oczywista, no ale poczekamy - zobaczymy.RóżA pisze:Powrót Deina jest wręcz niemożliwy. David obraził się na nasz zarząd i tu już nie ma przebacz. Nawet jeżeli Kroenke wykupiłby Arsenal to wątpię, aby Dein zmienił swoje zdanie
Nadrabiam ostanio zaległości jeśli chodzi o Arsenal i gdziekoliwek człowiek nie wejdzie to można przeczytać opinie kibiców, którzy powoli skreślają Kanonierów z walki o mistrzostwo w następnym sezonie, wieszczą szybki koniec i to że teraz z roku na rok będzie już tylko gorzej. Niczego bym tak nie chciał, żeby Wenger poprowadził Arsenal po tytuł w kolejnych rozgrywkach