Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 30 cze 2007, 13:40

RóżA pisze:Z biegiem czasu nasze szanse na pozyskanie Teveza wzrastają
Decyzja zapadnie po Copa America i mam nadzieję, że jednak zobaczymy Teveza w koszulce Arsenalu. Nie ma się co oszukiwać, że w chwili obecnej piłkarzy właśnie tej klasy, którzy jeszcze mogą zmienić klub jest bardzo mało (patrząc tylko na te realne transfery :D ). Wolałbym, żeby Wenger przenaczył wszystkie fundusze transferowe właśnie na niego, niż jeśli miałby to rozmieniać na drobne i kupić tego całego Babela czy Anelkę :roll: Jedno mocne uderzenie i będziemy w domu :P
RóżA pisze:Ponadto dzisiaj Freddie uciął wszelkie spekulacje mówiące o Jego odejściu
I chwała mu za to. Tylko totalny idiota chciałby się pozbyć takiego walczaka z drużyny. Do tego jeszcze jego ogromne doświadczenie, co w nadchodzącym sezonie będzie w naszej ekipie na wagę złota. Gdyby jeszcze tak kontuzje go umijały.
RóżA pisze:Powrót Deina jest wręcz niemożliwy. David obraził się na nasz zarząd i tu już nie ma przebacz. Nawet jeżeli Kroenke wykupiłby Arsenal to wątpię, aby Dein zmienił swoje zdanie
Ja bym tam jednak tak do końca nie przekreślał wszystkich szans na powrót Deina. Chyba obie strony widzą co się dzieje w klubie (a nie dzieje się najlepiej) i dojdą do wniosku do jakiego pewnie nie jeden z kibiców Arsenalu już doszedł, czyli że trzeba zebrać szyki, porzucić wszelkie animozje i razem pracować dla dobra ich ukochanego dziecka. Jak dla mnie sprawa jest oczywista, no ale poczekamy - zobaczymy.

Nadrabiam ostanio zaległości jeśli chodzi o Arsenal i gdziekoliwek człowiek nie wejdzie to można przeczytać opinie kibiców, którzy powoli skreślają Kanonierów z walki o mistrzostwo w następnym sezonie, wieszczą szybki koniec i to że teraz z roku na rok będzie już tylko gorzej. Niczego bym tak nie chciał, żeby Wenger poprowadził Arsenal po tytuł w kolejnych rozgrywkach :wink:

Wróć do „Anglia”