nie chodzi mi o to żeby wywalać wszystkich tylko tych którzy bardzo żadko wchodzą na forum lub udzielają się w newsach itd. a na forum nie mają czasu.. albo np. na kotka jeszcze całkiem nie dawno (dzisiaj i pare dni temu chyba) ktoś się skarżył - nie mówie żeby go wymieniać od razu ale zwrócić uwagę aby dobierać na te stanowiska najbardziej odpowiednie do tego osoby.. nie mówie że ja sie nadaje bo sie nienadaje, wystarczy spojrzeć na mój licznik ostrzeżeń ale poprostu myśle że przydała by się jakaś młoda krew zamiast takich co prawie wogóle nie wchodza na forumTomusmc pisze:Moim zdaniem modzi pracują bardzo dobrze. Nie mówie tutaj o sobie bo nie mnie to oceniać. Jesli chodzi o selekcje to jest dla mnie głupi pomysł bo jeśli by wyrzucić tych co są teraz a wpuścić nowych to myślisz, że będzie inaczej? szczerze w to wątpie. Jeśli chodzi o wasze skargi to jest normalne na każdym forum. Najbardziej nie rozumiem kłótni o ostrzeżenia, ale to już tak w nawiasie. A co do tego, że moderatorem można zostać dopiero jak jest sie komandorem jest raczej bujdą bo jest dużo moderatorów, którzy mają poniżej 500 postów i są modami.Pasztet pisze:ehh.. powinna być jakaś selekcja moderatorów albo nowy nabór na nich bo z tych co są to albo prawie wogóle nie wchodzą albo są do nich bardzo wielkie zastrzeżenia. po prostu kilku starych wywalić i dać paru nowych.. nie koniecznie na stałe, a jak sie sprawdzą to wtedy tak