Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 10 sty 2005, 22:19

Wiggles pisze:
Axel Hammond pisze:
Wiggles pisze:Zuraw mowi o odejsciu i Szymkowiak tez to oni sobie mowic mogą ze odchodzą wystarczy ze Cupial powie nie i koniec nie maja innego wyjscia jak grac w Wisle chyba ze zbuntują sie tak samo jak Kaluzny albo Uche wtedy... (...)
Wtedy odejdą. Tak jak odeszli Kałużny, Uche, KOSOWSKI, KUŹBA... Ich jakos do rezerw nikt nie przesuwał i nie robił z nich niewolników.
PS. Wybacz, ale bardziej wierzę Piłce Nożnej niz tobie i twoim rzekomym sprawdzonym iformacjom od Basałaja.
To wierz dalej pismakom nawet tym ktorzy pisali ze Cantoro nie przyjedzie bo zada lepszego kontraktu. :twisted: Moze i odejdą ale to wsyztsko uzaleznione jest od decyzji jednego człowieka a nie jak Ty sugerujesz od tego czy ten z tamtym chca odejsc. Uche odszedl i juz sie mowi o jego powrocie, Kuzba odszedl i wrocil . Ja wiem swoje a Piłka Nozna z redaktorem Atlasem nie jest wiarygodnym zrodlem dla mnie wole informacje z pierwszej reki.

PS:to nie sa informacje sprawdozne tyko FAKTY i nie rzekome tlyko prawdziwe.
A mozna wiedziec jakie sa to informacje z pierwszej ręki? mysle, że te info jest gorsze niż PN....chociaż mogę sie mylić.

Wróć do „Polska”