AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 02 lip 2007, 23:26

To teraz postaram się Ciebie chociaż troszeczkę uświadomić.
Łukasz_ pisze:Na wielkie transfery nie licz, jeżeli ich chcesz to kibicuj Barcelonie bo to teraz modne i tam się strasznie pieniędzmi szasta. Trendy z Madrytu powędrowały do Katalonii
Moje pierwsze zdanie odnoście Barcelony znalazło się na końcu całej wypowiedzi i wyraźnie widać że to jest napinka, chyba nie zaprzeczysz ? Ale gdy zobaczyłeś słowo " szasta " natychmiast zaczęła się obrona Barcelony bo gdzie by tam Duma Katalonii wydając 45mln szastała kasą. To przecież jest niemożliwe a wydane 45mln euro w tym mercato to przecież wynik który znajduje się dopiero w 3 dziesiątce...
Łukasz_ pisze:Nie ukrywam że pisząc " szastanie " liczyłem na gwałtowne zaprzeczenie tego przez kibiców Barcelony a zwłaszcza Ciebie Laughing Nie zawiodłem się.
W 2 poście to podkreślam. Nie wiem czy zauważyłeś bo byłeś tak przejęty że zacząłeś pisać o Barcelonie na przestrzeni paru lat i całej polityce transferowej. Pomijam fakt że mniej więcej wiedziałem co Barcelona robi od paru lat.

Na końcu po 3 wypowiedzi w końcu wciągnąłeś jakieś trafne wnioski... A o Milanie możesz pisać co chcesz ale mnie to w przeciwieństwie do Ciebie w ogóle nie rusza.

Forza Barca.

EDIT:

Akarin ja pomijam fakt kogo kupiła Barcelona, czy trafiła czy nie. Bayern przechodzi rewolucje to fakt ale Ty o tym wiesz jak większe grono kibiców Bayernu a dla Mentora wydanie 45mln w okienku transferowym to rozsądne oszczędzanie pieniędzy, nie szastanie.

Wróć do „Włochy”