Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 11 sty 2005, 13:38

I dzięki Matys90, że wypowiadasz się w sposób kulturalny, świadczy to o Twoim poziomie. Bo tego samego o niejakim Smitu powiedzieć nie można.
Powiedz mi Smitu gdzie i kiedy Ja, jako user pisałem, że jesteście tacy a tacy? Nigdzie! Więc nie życzę sobie podobnych uwag.

wybacz jezeli urazilem Cie indywidualnie, to nie bylo moim zamiarem, Tobie nie mam nic do zarzucenia, ale spojrz ile razy na forum inni uzytkownicy pisali niewybrednie w zlym znaczeniu o Realu ... obrazajac go

Matys90 pisze:
zawdi pisze:
trudne?? mecz z realem napewno trudny nie bedzie :lol: :lol:
pozdro
Zawsze są to GRAN DERBY i wszystko zdarzyć sie może. A że wygraliście 3-0 to nie znaczy że tak bedzie zawsze(zauważ jaką Real miał na tamten mecz forme- 0 celnych strzałow- teraz jest inaczej). Zresztą po co się kłucić-zobaczymy 10 kwietnia.
wiec wlasnie, roznie moze byc, zawdi pamietaj nigdy nie mozna byc tak mocno pewnym tego co z poczatku wydaje sie oczywiste !! a forma moze przyjsc nagle i nagle moze odleciec, dlatego jeszcze roznie w primera moze sie dziac, wczesniej np przewaga barcy do realu wynosila 12 pkt teraz juz 7 a moze za miesiac bedzie wynosila 20 pkt a moze 0 pkt, roznie moze byc, nie mozna tak od razu mowic hop 8)

sorry po prostu musialem dac upust swojej agresji i zloscliwosci
:evil: 8)

wybacz :P 8)
Ostatnio zmieniony 11 sty 2005, 13:48 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”