Ja już tam swoje wiem o tej całej Marce.Akurat od Marci to Ty się odczep bo to jeden z lepszych dzienników sportowych. Coś Ci się myli chłopczyku z As'em. Marca jest bardziej szanującą się gazetą.
Jesli chodzi o Cannavaro to sądze iż zarabia on ok.4-5mln euro i w tej chwili na pewno Roma mu tyle nie zagwarantuje wiec ta opcja upada.
Co do Cassano to oprócz zarobków, wątpie cze zechce wrócić do Romy, z którą rozstawał się w nienajlepszych okolicznościach-skłócony z kibicami i innymi zawodnikami-m.in. z Tottim.
Z tej trójki realne wydaje się tylko przyjście do Romy-Cicinho, chociać też nie mam pojęcia ile on w tej chwili zarabia w Realu, ale na pewno mniej od Cannavaro czy Cassano.
No dobra tylko po co oferować np.Cannavaro jeśli i tak wiadomo że nie przejdzie on do Romy?-przecież to totalna głupota.ale w sumie kto zabroni realowi postawic wszystkiego na jedna karte i tak ostro przebic oferty rywali
Chociaż gdyby Sensi głębiej sięgnął do sakiewki to Roma wyszłaby jeszcze najlepiej na tym całym transferze Chivu, gdyż Cannavaro we Włoszech ze 2-3lata może jeszcze pograć na wysokim poziomie.
Myśle że 4mln euro rocznie by wystarczyły a to i tak mniej niż zarabia Totti a przecież Cannavaro to zawodnik o wysokiej klasie i sądze że inni zawodnicy za bardzo by się nie burzyli i nie żadali podwyżek.
Chociaż nie wiadomo czy sam Fabio jest skłonny grać w Rzymie, gdyż niejednokrotnie zapowiadał że jeśli wróci do Włoch to tylko do rodziennego Naepolu, więc nie wiadomo.