AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 03 lip 2007, 10:27

Wg moich informacji Real daje Cassano, Emersona i jak trzeba bedzie Cannavaro plus 80 milionów euro za Kake :P Calderon uświadomił sobie że w tym momencie Capello uratował jego głowe mistrzostwem, ale to za mało fani chcą czegos wiecej, nie tylko wyników. Cristiano Ronaldo lub Kaka' w innym razie Calderon popłynie, bo żadren Milito czy Tevez w tym momencie nie da mu takiego kredytu zaufania jak dostał w momencie wyborów na prezydenta klubu.

Jeśli wybrnie z tej sytuacji to będe w szoku, naprawde bo teraz musi dokonać nie lada wyczynu.

Pato, Pato, Pato :roll: Ale coraz bliżej Emerson :roll: Z bólem ale pogodze sie z tym ruchem tylko i wyłącznie gdy nie zdecyduja sie oddac Massimo do Violi, czy Yoanna - na moje oko transfer Emersona oznacza ciao Brocchi, choć z drugiej strony można pogodzić wszystkich z tym że nie spełni sie moje małe marzenie taktyczne odnosnie vice-Pirlo, bo wtedy Yoann bedzie grywał na Kake.

Myhalek_acm AS pisze Kaka w Realu, a Galliani na Twoim avaterze "jedzie mi tu czołg" <lol> :P

Aha ponoć Gapcio nie odpoczywa jak reszta drużyny tylko zaczyna już droge powrotną na szczyt, a Milan Lab mu w tym pomoże :]

Wróć do „Włochy”