Sprzedanie Grosso byłoby głupim posunięciem , w formie mógłby spokojnie wygryźć ze składu Maxwella , niestety tej formy nie maChuchu pisze:no wszystko wskazuje na to, że Grosso odejdzie do Lyonu. tam bedzie mial pewne miejsce w skladzie a w Interze jest tylko zmiennikiem Maxwella.
Tak poza tym to Chivu prawdopodobnie nie będzie nasz , dzisiaj informuje się , że faworytem w pozyskaniu znów jest Real M. Roma miałaby dostać Cicinho , co im bardzo odpowiada. Nasza oferta czyli pieniążki + Obinna jest stawiana niżej i do tego Victor zadeklarował , że woli zagrać we Fiorentinie.
Mimo wszystko nic nie jest pewne , sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie. Nie jestem jakimś wielkim fanem talentu Rumuna (szczerze mówiąc nie widzę tutaj zbyt wielu takich , którzy z radością widzieliby go w Mediolanie) , ale jeśli miał być priorytetem transferowym zarządu to trzeba było chyba inaczej rozegrać sprawę z kartą Pizarro. Może warto było go wykupić i później się targować
To chyba tylko marzenie , nie sądzę by Roma sprzedał go za mniej niż 25 mln euro. ChociażJesli chodzi o defensywnych pomocników w Interze to chętnie widzialbym Daniele De Rossiego.
też ciekawy , wyczytałem gdzieś , że kosztuje około 8 mln euro a to nie dużo. Do tego jest młody , a w Liverpoolu po przyjściu Lucasa i Mascherano coraz ciaśniej.Sissoko
Sero , to jest ten klub co oddał nam Cambiasso , Figo czy SamuelaDiarra nawet nie wchodzi w opcje. Nie wierze żeby Real był aż tak nietrzeźwy i sprzedał jednego ze swoich najlepszych graczy.
Na szczęście to była tylko plotkaA tak aby było na temat to podana byla dzisiaj informacja iż Inter chce przebić oferte Liverpoolu za F.Torresa proponując mu 8 mln za sezon. Nie podoba mi się ta plotka, i nie sądze aby miała wiele wspólnego z prawdą
Jeszcze taka ciekawostka. Inter spadł w rankingu IFFHS na pozycje nr 10:
1.(1.) Sevilla FC
2.(2.) Chelsea London
3.(11.) Boca Juniors
4.(3.) AC Milan
5.(4.) Manchester United
6.(6.) Santos FC
7.(5.) Colo Colo Santiago
8.(7.) AS Roma
9.(8.) Liverpool FC
10.(10.) Espanyol Barcelona
10. (9.) Inter Mediolan