Spadkowicze OE - sezonu 2007/08

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 03 lip 2007, 19:43

cloner pisze:Na żadne pomorze cloner nie wybiera, a Polonii na trybunach na pewno cloner pomoże

HA, wiedziałem cloner! Specjalnie zawarłem wyraz "pomorze" w zdaniu z twoim udziałem abyś wytknął mi błąd ortograficzny i udało się. Po prostu martwiłem się o ciebie i o twą opinie naczelnego "błędoupominacza", bo ostatnio nikomu nie przypomiałeś o powrocie do szkoły czy czytaniu słownika. Teraz jestem spokojny trzymasz formę :wink:
cloner pisze:Cud powiadacie ? Bylismy lepsi i zal Wam dupe sciska, po prostu.
Może cud nie do końca pasuje jak chcesz można to nazwać "ogromna sensacja na wielką skalę". Mi nic dupy nie sciska a to, że byliście lepsi od drugoligowych ogórków to nie znaczy, że w tym sezonie nie bedziecie dostawać batów, jak Polonia dostanie ciężkie lanie od Legii, Wisły, Korony, Bełchatowa, Lecha, Lubina, Grodziska albo Cracovii to wtedy twoja gorąca wiara w klub ostygnie.
cloner pisze:Kasy nie ma, ale ciagle wierze, ze ten pieprzony sponsor sie pojawi. Kadra jest, i bedzie ciagle uzupelniana. Stadion bedzie na wiosne. No i co najwazniejsze, Polonia Bytom z zadnej ligi nie leci. Wrocilismy tam, gdzie nasze miejsce
Wierze powiadasz wiesz czyją matką jest nadzieja? Jak sam mówisz stadion dopiero na wiosne a więc do tej pory pewnie same wyjazdy i jeszcze ten brak kasy. A co do kadry, która według ciebie jest najmocniejszą bronią Polonii to tu też nie był bym aż takim optymistą, to że zawodnicy dzięki ambicji i dużej woli walki dawali sobie radę w 2 lidze to nie znaczy, że uda im się to też w pierwszej, a jak wiadomo 1 a 2 lige dzieli u nas przepaść.

Wróć do „Polska”