cloner pisze:Na żadne pomorze cloner nie wybiera, a Polonii na trybunach na pewno cloner pomoże
HA, wiedziałem cloner! Specjalnie zawarłem wyraz "pomorze" w zdaniu z twoim udziałem abyś wytknął mi błąd ortograficzny i udało się. Po prostu martwiłem się o ciebie i o twą opinie naczelnego "błędoupominacza", bo ostatnio nikomu nie przypomiałeś o powrocie do szkoły czy czytaniu słownika. Teraz jestem spokojny trzymasz formę
Może cud nie do końca pasuje jak chcesz można to nazwać "ogromna sensacja na wielką skalę". Mi nic dupy nie sciska a to, że byliście lepsi od drugoligowych ogórków to nie znaczy, że w tym sezonie nie bedziecie dostawać batów, jak Polonia dostanie ciężkie lanie od Legii, Wisły, Korony, Bełchatowa, Lecha, Lubina, Grodziska albo Cracovii to wtedy twoja gorąca wiara w klub ostygnie.cloner pisze:Cud powiadacie ? Bylismy lepsi i zal Wam dupe sciska, po prostu.
Wierze powiadasz wiesz czyją matką jest nadzieja? Jak sam mówisz stadion dopiero na wiosne a więc do tej pory pewnie same wyjazdy i jeszcze ten brak kasy. A co do kadry, która według ciebie jest najmocniejszą bronią Polonii to tu też nie był bym aż takim optymistą, to że zawodnicy dzięki ambicji i dużej woli walki dawali sobie radę w 2 lidze to nie znaczy, że uda im się to też w pierwszej, a jak wiadomo 1 a 2 lige dzieli u nas przepaść.cloner pisze:Kasy nie ma, ale ciagle wierze, ze ten pieprzony sponsor sie pojawi. Kadra jest, i bedzie ciagle uzupelniana. Stadion bedzie na wiosne. No i co najwazniejsze, Polonia Bytom z zadnej ligi nie leci. Wrocilismy tam, gdzie nasze miejsce