Spadkowicze OE - sezonu 2007/08

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post autor: cloner » 03 lip 2007, 19:56

Franz pisze:HA, wiedziałem cloner! Specjalnie zawarłem wyraz "pomorze" w zdaniu z twoim udziałem abyś wytknął mi błąd ortograficzny i udało się
Oczywiscie, teraz mozesz sie tak tlumaczyc, tyle Ci po prostu zostalo. Nie martw sie, inni tez popelniaja bledy.
Franz pisze:nic dupy nie sciska a to, że byliście lepsi od drugoligowych ogórków
Drugoligowych ogórków powiadasz ? Ciekawie powiedziane, no przekonamy sie juz za jakis czas.
Franz pisze:jak Polonia dostanie ciężkie lanie od Legii, Wisły, Korony, Bełchatowa, Lecha, Lubina, Grodziska albo Cracovii
Lanie to mozesz co najwyzej Ty dostac. A co do meczow z ww. ekipami, wstyd z nimi przegrac nie bedzie, wstydem bedzie przegrac bez walki.
Franz pisze:wiesz czyją matką jest nadzieja?
A wiesz o tym, ze co drugi glupi ma szczescie ? Moze trafi na mnie i Polonia sobie poradzi w lidze 8)
Franz pisze:to że zawodnicy dzięki ambicji i dużej woli walki dawali sobie radę w 2 lidze to nie znaczy, że uda im się to też w pierwszej, a jak wiadomo 1 a 2 lige dzieli u nas przepaść.
A ile widziales meczów Polonii w II lidze, ze wiesz, iz wygrywalismy tylko dzieki ambicji i woli walki ? Moze to umiejetnosci wyzsze o wszystkim przesadzily ?

Nie chce dluzej dyskutowac, gdyz czas mi na to nie pozwala, ale pozwole sobie wkleic link do jednej akcji Polonii Bytom na naszym, krzywym boisku. Dodatkowo mecz byl rozgrywany przy ciagle padajacym deszczu, wiec murawa nie sprzyjala efektowym zagraniom.

Polecam :

Pozdrawiam !

Wróć do „Polska”