Oczywiście się nie zgadzam z Twoją opinią ale dziwnym by było gdyby w tym wypadku było inaczej
Ten sezon(druga połowa) na pewno obniżył znacznie noty Argentyńczyka a to co robił w meczach z Milanem, szczególnie przy drugiej bramce na SS to już kilka ['] i już na stronach MU pojawia się mnóstwo głosów jednosezonowców żądających głowy Gabyego.
A Argentyńczyk moim zdaniem to naprawdę świetny kopacz o ile jest w pełni zdrowia i odpowiednio przygotowany do sezonu. IMO w niczym nie ustępuje Milito i Chivu(poza ceną:)) a Andrade nawet przewyższa jakkolwiek śmiesznie to by brzmiało po tym sezonie. A mówię to na podstawie wcześniejszych sezonów, w których Argentyńczyk wymiatał aż miło, grał bardzo równo cały sezon i był jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym piłkarzem MU ale jakos nie rzucało to się w oczy bo MU grał słabo i odpadał szybko w pucharach. Teraz kiedy akurat wrócili na salony Heinze trafił w zdecydowaną zniżkę. Na początku jego transfer na OT nie przekonywał mnie wcale ale kiedy zobaczyłem ile ten gość zostawia zdrowia na boisku i jak jest nieustępliwy zmieniłem zdanie.
Oby nie trafił do Barcy ani nigdzie indziej tylko został na OT ale jesli zdarzyłoby się tak, że trafi na CN to jeszcze będziecie nam dziękować