]boskigonzo pisze: no tak...teraz wszyscy na podstawie jednego sezonu, w ktorym de facto przesiedzial w szpitalu beda mowili ze Heinze to slaby pilkarz...dla mnie to jest conajmniej smieszne
Dla mnie smieszne jest to, ze ciagle gadasz ze Heinze przesiedzial sezon w szpitalu. Wiec, gdzie siedzial np. Gio van Bronckhorst, ktory rozegral mniej minut od Heinze. Heinze gral naprawde duzo, tym bardziej, ze jest zmiennikiem. Wiec wychodzi na to, ze dostawal przepustke ze szpitala i jechal na mecz....
Za Milito na pewno wiecej jak za Chivu nie damy. Co najwyzej kontrakt by mniejszy dostal. Juventus chcial go ponoc kupic za 18 mln, Saragossa odrzucila oferte...antyrkomean pisze:dziwna sprawa z tym Chivu![]()
wszystko wskazuje na to ze za Militto trzeba bedzie wyłozyc więcej a jest chyba graczem słabszym
ciekawi mnie co będzie jeśli nie wyjdzie z Militto , gdyby nie szukali lewonożnego to może warto zainterseować sie takim Gallasem
Dlatego nie bedziemy placic wiecej pieniedzy za pilkarza, ktory jest gorszy od Chivu i wedlug mnie sprowadzimy kogos za mniejsze pieniadze. Byc moze Andrade.