Mistrz Polski 2007/08

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 04 lip 2007, 18:06

Ja obstawiam Bełchatów... Wiele sie tam nei zmieni, a napewno nei na gorsze. Zostali czołowi zawodnicy, dodatkowo jeszcze wzmacnai sie zespoł. Taki Rachwał napewno da troche odpocząć Strakowi czy Jarzebowskiemu, by ci nie musieli grać na ostatnich siłach pod koniec seoznu. Szkoda, że odszedł Boguski, ale pewnie GKS poszuka i tu nowego zaowdnika, kase maja, kadre także, a pokazali, że grac i wygrywać potrafia. Jeszcze niedawno pewnie obok Bełchatowa postawiłbym na... Groclin, ale sporo sie tam zmienilo odszedł trener, Świr i Goliński. Troche roszad, a mogło być podobnie jak w przypadku Bełchatowa, ktory po świetnej końcowce poprzedniego sezonu w kolejnym walczył o mistrza.
Pewnie na pudle znajdzie sie obok Bełchatowa Zagłebie. Podobnie jak w przypadku GKS wiele ise tam nei zmienila, a zespoł sie wzmacnia, odszedl Piszczek, ale inni spokojnie moga go zastapić, nawet nedza.
Zagłebie i GKS to dwoch najwiekszyg wg. mnie faworytów.

Dlaej jest Wisła, Legia, Lech i Korona z podobnymi szansami na 3 miejsce, bo watpie, aby ktoras z tych ekip siegnela po mistrzostwo. Kadre kazda z w/w ekip ma dobra, sa wzmocnienia, jest budżet, jednak czegoś mi brakuje nawet w Kolejorzu. SPoro przetasowan w kazdym zespole i trenerzy i zawodnicy, nawet we władzach. To nie sprzyja wynikom.
Zobaczymy walka bedzie napewno zacieta.
Koncowa tabela wg. mnie
1. Bełchatow
2. Zagłebie
3. Lech 8)
4. Wisła
5. Legia

Wróć do „Polska”