AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 04 lip 2007, 20:12

Snipp_ pisze:
Totnik_ASR pisze:jescze Chivu niech sie wkoncu wynosi i bedzie dobry tydzen dla Romy
I to mnie chyba najbardziej denerwuje u Romanistów. .
nikt ci nie kazde rozumiec Romanistow :)
Jak Zebina, Emerson i Capello odeszli do Juve - judasze, zdrajcy. W sumie można to zrozumieć
to rozumiesz czy nie wkoncu?? zreszta do tych spraw nie ma co wracac
ale w czym zawinił Chivu? Chce iść do lepszego klubu - niech idzie.
nie znasz pewnych faktow.. takich ze nieraz deklarowal lojalnosc i oddanie do Romy oraz ZAPEWNIAL ze chce zostac... kto mu kazal to mowic?? na emocjach kibicow sie nie gra a teraz zwiewa jak tylko powochal wiecej $$ .. pokaz mi kibicow ktorzy nie zraza sie do zawodnika jak sie tak zachowuje .. na dodatek stroi jakies fochy nawetr sie z kibicami i kolegami nie pozegnal i takie tam.. mozna roznie odchodzic.. czy ktos beszta Samuela ktory mial lzy w oczach na konferecnji prasowej jak odchodzil?? Romanisci go milo wspominaja
I nawet okoliczności jego odejścia nie są tak frustrujące.
Wydaje mi się, że Wy nadal bardziej przeżywacie odejście trójki zdrajców do Juve, niż Juventini wielką wyprzedaż w zeszłym roku.
o Juve juz dawno zapomnielismy po co te watki?? i jak juz to 2ke bo kazdy mial w ... Zebine jakiegos ;] zreszta od Was tez Capello zwial od razu jak sie zaczely problemy robic...

zreszta nie ma co wracac do tamtych wydarzen My sie skupiamy na przyszlosci

Wróć do „Włochy”