nikt ci nie kazde rozumiec RomanistowSnipp_ pisze:I to mnie chyba najbardziej denerwuje u Romanistów. .Totnik_ASR pisze:jescze Chivu niech sie wkoncu wynosi i bedzie dobry tydzen dla Romy
to rozumiesz czy nie wkoncu?? zreszta do tych spraw nie ma co wracacJak Zebina, Emerson i Capello odeszli do Juve - judasze, zdrajcy. W sumie można to zrozumieć
nie znasz pewnych faktow.. takich ze nieraz deklarowal lojalnosc i oddanie do Romy oraz ZAPEWNIAL ze chce zostac... kto mu kazal to mowic?? na emocjach kibicow sie nie gra a teraz zwiewa jak tylko powochal wiecej $$ .. pokaz mi kibicow ktorzy nie zraza sie do zawodnika jak sie tak zachowuje .. na dodatek stroi jakies fochy nawetr sie z kibicami i kolegami nie pozegnal i takie tam.. mozna roznie odchodzic.. czy ktos beszta Samuela ktory mial lzy w oczach na konferecnji prasowej jak odchodzil?? Romanisci go milo wspominajaale w czym zawinił Chivu? Chce iść do lepszego klubu - niech idzie.
o Juve juz dawno zapomnielismy po co te watki?? i jak juz to 2ke bo kazdy mial w ... Zebine jakiegos ;] zreszta od Was tez Capello zwial od razu jak sie zaczely problemy robic...I nawet okoliczności jego odejścia nie są tak frustrujące.
Wydaje mi się, że Wy nadal bardziej przeżywacie odejście trójki zdrajców do Juve, niż Juventini wielką wyprzedaż w zeszłym roku.
zreszta nie ma co wracac do tamtych wydarzen My sie skupiamy na przyszlosci