obawiam sie ze Lpool gra 442Mass pisze:Plus defensywny pomocnik za tymi panami.
Masz teraz powód sporu o Momo.
Mass pisze:Liczy się przede wszystkim to, że na Anfield dawno nie było konkretnego napastnika, Benitez pomyślał chwile, stwierdził, że potrzebna mu klasa międzynarodowa i jest Torres. Bardzo dobre rozwiązanie.
nie wiem czy lepiej by nie wyszedl na zakupie np Benta
:Mass pisze:Dorobek imponujący zważywszy na to gdzie i z kim grał
shock:- imponujacy ? tylko ze w tym "przecietnym" Atletico kazdy gral na niego. Gra w slabszym klubie to nie wymowka
To zalezy od indywidualnych predyspozycji. Wyswiechtany stereotyp ?? Sami pilkarze o tym mowia. Gra sie ostrzej i niektorzy maja z tym klopoty. Morientes to tez biegaczo kopacz? Evra tez biegaczo kopacz?Mass pisze:jakubbb napisał:
ale taka jest prawda, że hiszpanie mają problemy z przystosowaniem sie nie tylko do klimatu ale przede wszystkim do ostrzejszej gry. Po części uważam, że problemy hiszpanów w PL polegają na tym, że nawet najostrzejszy faul nie jest powodem do gwizdnięcia wolnego bądź karnego. Często jest to powód narastającej frustracji.
Prawa jest taka, że to wyświechtany stereotyp, nic więcej.
Xabi - dobry piłkarz - sprawdził się, mimo że on nigdy do walczaków nie należał.
Mass pisze:z kim grał
partnerow z druzyny nie mial takich slabych, a to ze w lidze im co rok nie idzie to nie moja wina
i w tym problem. Zaczynasz bezsensowny atak na mnie w dodatku zupelnie bezpodstawny , podajac zero argumentow i masz do mnie pretensje ze ja tego nie robie. W tym momencie skonczylem z toba wymiane zdanJarzinho pisze:Nie doczytałem...