AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Wuju_ASR
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Wuju_ASR » 05 lip 2007, 0:26

jesli jest Esposito to tak naprawde teraz Semioli jest troszke zbedny, bo nie sadze by chciał grzac ławe. Taddei boj się ! Chociaz mozliwe, tez, ze Spal wymysli zupelnie nową rolę dla Mauro.

Co do Chivu to raczej az glupio by bylo pisac po raz enty, kiedy ? po co i dlaczego.

Poza tym dziwie się samemu piłkarzowi, majac bardzo, ale to bardzo przecietny sezon (lepiej wypadla praktycznie cala trojka obroncow Romy od niego w tym sezonie) zażądał praktycznie o polowe wiekszy kontrakt niz dotychczas, a co najlepsze sa kluby, ktore placą taką sume, której wedlug mnie nie jest wart na chwile obecną. Dwa lata temu owszem, ale nei teraz i jeszcze te zarobki 5 kafli za rok, smiech na sali.

"biedny Rumun" w ogole nie polecial na pieniazki.

Jeszcze pamietam jak mowil, ze ma dlug wobec Romy, kiedy to mial ciezką kontuzje nogi, a Romcia mu pomogla, nie pozbyla sie, wszystkie leczenia i to co potrzebne zapewnila. Sam zawodnik potwierdzil, ze chcialby zostac w Romie do konca kariery, uwielbia stolice i Rzymskich fanów.

A tu prosze nie pasują miliony w kontrakcie :lol:

Ale na razie jest bardzo dobrze, Juan i Esposito. Benvenuto Giallorossi !!!

a takze pelne karty: Cassetti, Pizarro, Vucinic = piknie.

podsumowujac jestem bardzo zadowolony.

Cos mi sie wydaje, ze poleci teraz jakis konkretny transfer, 30 baniek z LM i 18 z Chivu, no no no.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2007, 0:40 przez Wuju_ASR, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”