Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 05 lip 2007, 1:15

Morrow pisze:Ja na temat transferów Beniteza się nie wypowiadam bo wyniki mimo wszystko go bronią
to tez jest bardzo ciekawa sprawa. Z jednej strony rzeczywiscie dwa finaly LM z czego jeden wygrany, a z drugiej strony w Anglii tak naprawde liczy sie tylko ten kto wygrywa. Prosze - Chelsea drugie miejsce, wygrany 1 puchar krajowy - w opinii kibicow slaby sezon. Podobnie jest z Lpoolem. W lidze nie zachwycali, momentami jak mecz z Villa nie dalo sie na to nawet patrzec. Mozna w tej kwestii polemizowac
Morrow pisze:arzinho piszesz i wytykasz argumenty typu
no nie radze dyskutowac...
Morrow pisze:W tym okresie bronił poprawnie, można by nawet rzec dobrze ale nie przesadzajmy od razu, że jest wybijającym się bramkarzem ligi
i oto mi chodzilo, a argument typu "ilosc meczy bez bramki" jest dla mnie zadnym argumentem. David James ma rekord pod tym wzgledem a wg mnie to bardzo przecietny i slaby GK
Morrow pisze:Portugalczyk w Anglii?
hehe :) Tak jak pisalem , zaadoptowanie sie w nowym srodowisku to kwestia indywidualnych cech, no i pracy. Silka jest obowiazkowa. Zapewne bylo i bedzie wielu zawodnikow ktorych gabaryty oraz pochodzenie bedzie skazywalo ich na kleske w PL a poradza sobie.

Wróć do „Anglia”