AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: MaX_ASR » 05 lip 2007, 11:40

Co Ty Snipp wyjezdzasz tu z ambicjami ?! De Rossi ?! Totti ?! Perrotta ?! Juan ?! Mistrzowie Swiata i jakos nie mowia o ambicjach...fakt, moze ich male osiagniecia w swoich druzynyach wyagrodizla im reprezentacja, ale tak naprawde nie poznali jeszcze smaku Lm, a nadal chca grac dla Romy...
O rosinie mozna w sumie napisac to samo. Podstawowa trojka w srodku De Rossi - Pizarro - Perrotta raczej sie nie zmieni a pierwszym wchodzacym jest Aquil i on musi grac jak najwiecej to jest mozliwe. Do tego dochodzi Barusso i Brighi an dzien dzisiejszy jako uzupelnienia. Szczegolnie najpierw dalbym szanse Mateo a dopiero jak sie mu przygoda z Roma nie uda to pomyslec o jakims konkretnym i kosztownym wzmocnieniem.
Barusso i Brighi dla mnie nie istnieja. De Rossi Pizarro Perrotta...chmmm...Simone na MŚ gral jako lewy pomocnika, De Rossi i Pizarro w Rzymie graja jako defensywni...a ofensywny pomocnik ? Dla mnie Perrotta takim nie jest niestety...bardziej pasuje mi na klasyczna boiskowa '9' ;)...Rosina zawsze mozna wypozyczyc...

Wróć do „Włochy”