AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 05 lip 2007, 14:56

Snipp_ pisze: Ok, wiem to już od 3 innych Romanistów
i co moze to nieprawda ?
Roma nie ma szans z Milanem i Interem.
w tym sezonie Roma miala vicemistrza i wiecej punktow niz Milan... fakt ze na mistrza moze skladu nie mamy ale zawsze jestesmy w gronie faworytow.. i przed sezonem raczej zakladac nic nie mozna bo to jest sport
A Juventus to koksiarze i w ogóle kupują mecze :?. Poluzuj.
chyba nie wykryles mojej ironi.. a z takimi farmezonami to Ty zaczoles :)
Albo do czasu kiedy zrozumiał, że wizja przenosin do większego klubu nie jest tak odległa.
dlaczego miala byc odlegla?! nie wiedzial ze kontrakt mu sie konczy i bedzie sytuacja ze albo sie przedluza albo zmienia klub??
Nie będę pisała kolejnego newsa, ale tak jako ciekawostka. Wypowiedź menedżera Chivu - Victora Becaliego.

"Oferta Realu nas nie zadowala. Jeśli Real zdecydował się zapłacić za Chivu 18 milionów euro, musi zaakceptować żądania zawodnika, bo to przecież on wybiega na boisko. Jeśli Chivu nie podpisze, do transakcji nie dojdzie. Jeśli chodzi o nas, to zawodnik może zostać nawet w Romie przez kolejny rok. Potem odejdzie za darmo. To oni mają się czym martwić."- powiedział (źródło: calciomercato.com)

Co ciekawe Real oferuje Chivu kontrakt z zarobkami w wysokości 5,5 miliona euro. Czyli o milion więcej od Interu i Barcelony. Nie mam pojęcia o co chodzi Chivu i jego menedżerom. Więcej nigdzie nie dostaną.
Jesli to prawda... to sie dopiero nazywa dzilanie na szkode kluby.. malo Romie zawdzieczna?? gdzie sie wypromowal ze go teraz chca najwieksze kluby w Europie ?? malo zawdziecza ROmie jak mial kontuzje i sie leczyl ?!?!

jesli to prawda to Cassano przy nim to ministrant

Być może o to chodzi ? Coś mi się wydaje, że w tej całej sprawie Chivu ma najmniej do powiedzenia...
a co to marionetka agentow?? taki jest ulomny ze nie wie co za jego plecami robia?? nie sadze to on podejmuje ostateczne decyzje.. kazal agentom wywalczyc jak najlepszy kontrakt nie wazne jak i gdzie i nie wazne czy Roma stracy czy zyska proste
Ostatnio zmieniony 05 lip 2007, 16:54 przez Totnik_ASR, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”