HSV (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post autor: Michał M » 05 lip 2007, 15:06

Van der Vaart pisze:Ja uważam, że to po prostu Thomas Doll bardzo słabo przygotował drużynę do sezonu.
Złota myśl to - jak coś nie idzie, trzeba zwalić wszystko na trenera :wink: Ja bym jednak wszystkiego na Dolla nie zwalał - faktem jest, że HSV przed sezonem wyzbył się kluczowych zawodników (van Buyten/Bouhlarouz - filary obrony sezonu 05/06, Barbarez - zawsze ważny dla drużyny czy też inny weteran Beinlich), do tego doszły urazy i kartki van der Vaarta oraz kiepska (katastrofalna?) postawa obrony i bramkarzy (do momentu przyjścia Rosta). Słabiej grali też inni zawodnicy jak Demel czy Jarolim, Atouba tez miał różne "wyczyny". Transfery de Jonga i Kompany'ego jak na razie się nie zwróciły. Fakt, że Doll chyba stracił głowę w pewnym momencie, no ale skoro ludzie domagali się wyników, no to wystawiał piłkarzy od razu po ich "wyzdrowieniu".

W każdym razie ten sezon powinien już być lepszy dla Hamburga. Na LM raczej nie starczy, ale o występy w Pucharze UEFA mogą powalczyć :wink:
jakubbb pisze:Zidane
Zidane? Sądziłem, że on juz swoją karierę skończył :P Ach, Zidan! Tak się składa, że dopiero teraz trafił do Hamburga, w zeszłym sezonie najpierw wygrzewał ławkę Werderu a potem machał bramki dla Mainz 05 :wink:

Wróć do „Niemcy”