Ten numer mógłby być zastrzeżonyDuch pisze:Z początku myślałem, że dostanie numer po Tittim
Kapitanem to on może być już w tym sezonie. Choć raczej zostanie nim Kolo Toure. Nie przez przypadek w meczu FA Cup był kapitanem gdy opaskę zdjął Toure. Choć kapitanem będzie pewnie Silva. Fabregas coś przebąkiwał, że jego przyszłość zależy od Wengera a także od... Henry'ego. Właśnie przeczytałem na arsenalking.com, że Fabregas będzie vice kapitanem.Duch pisze:W Arsenalu jest niekwestionowanym gwiazdorem (szczególnie po tym jak odszedł Henry) i jego odejście byłoby jakimś absolutnym nieporozumieniem. Kto wie czy za dwa, trzy (no może cztery) sezony nie będzie kapitanem zespołu
Freddie zostaje na 100% ale może mieć problemy z grą w podstawowej "11". Zresztą sam przyznał, że nigdzie nie ma zamiaru odchodzić.Duch pisze:Ljungberg musi zostać i nie ma żadnej gadki. Doświedczenie, walka, wpływ na zespół - takiego piłkarza nam potrzeba.
Oby Real ale kasy to Arsenal za dużo nie dostanie za niego. Chyba nawet połowy tego co zapłacili. Ja też go nie chcę widziec na Emirates.Duch pisze:Reyes - prawdopodobnie jednak Real. W każdym razie w koszulce Arsenalu nie chcę go już oglądać (zresztą chyba nie tylko ja )