hehe to co przeciwko Interowi to bzdury a jak na reke to kazda plote podajecieZico_FCI pisze: Przestań pieprzyć bzdury. Jeszcze niedawno płakałeś, że „żyjemy plotami”. O tej „łapówce” napisała Marca chyba. To jednak dla Ciebie prawda objawiona mimo, iż dzisiaj Inter oficjalnie temu zaprzeczył.
co za hipokryzja...
LOL ja w co 2 urzywam ironi.. i jak wspomnialem kiedys w calej sprawie byly 2 wiarygodnie komunikaty oficjalnie reszta basnie dzienikarzyHipokryzja? No nie rozśmieszaj mnie. Przyjrzyj się lepiej sowim postom.
to Wy sobie interpetujecie odpowiadajace Wam ploty za prawde a co przeciw Interowi to bzdura
a tak wracajac do sprawy to oczywiscie dowodow na nic nie ma i Roma pewnie wnioslaby sprawe do sadu jakby o tym wiedziala.. aczkolwiek dziwne jest ze Chivu nagle odrzucam mozliwosc negocjowania z Barca i Realem a wiadmo ze te kluby by mu niezle sumki oferowaly
pozatym troche myle rozumowanie ze MOratti mogl dac 3 bankie wiecej Romie.. bo w sytuacji jak Chivu sie napnie tylko na Inter to bedzie mogl zaoferowac Romie nawet 3 banki za Rumuna Roma i tak bedzie musiala sprzedac bo nikomu innemu juz nie sprzeda bo zawodnik sie nie zgodzi.. tym posunieciem Inter dyktowalby warunku.. albo teraz zawodnik do Nas za grosze albo w styczniu za darmo... to byloby raczej cwane posuniecie.. oczywoscie nielegalny ale skoro faktow nie ma to trzeba przyjac ze zawdnik z agentem tak sobie uparli sie na Inter
ciesze sie ze moglem Ciebie uswiadomicMyślełem, że to Ty zdecydujesz