AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 06 lip 2007, 17:03

Metzelder został sprowadzony do gry powietrznej bo Ramos możliwe, że wyląduje na prawej stronie, a Canna mimo że w powietrzu gra dobrze to jest jednak dość niski. Nikt jednak Cannavaro z Realu nie wyrzuca, a wręcz przeciwnie. Gdyby nadeszła odpowiednia oferta to może i zostałby puszczony, ale nikt go na listę transferową nie wystawi. Wracając jeszze do wyrzucania graczy z Serie A przez Real - Czy gdyby Zambrotta grał w Barcy tak, jak Samuel grał w Realu to byłby mile widziany na Camp Nou w przyszłym sezonie :>

Z resztą nie wiem co Ty tak od razu skreśliłeś tego Metzeldera, mimo że jeszcze nie zagrał w Realu ani minuty :lol:

A no tak zapomniałem, że dla ciebie wszystko co Real jest be, bo to Real :P

I o co chodzi ci z tą wypowiedzią Txikiego. Prowadzą działania w celu prowadzenia Milito bo chce u nich grać. Chivu jest jedną z alternatyw. Super. Co w tym takiego nadzwyczajnego?

A Bronzetti to już całkiem. Co takiego miał niby powiedzieć? Nie znalazłem tej "całej" wypowiedzi. Czyżby było tam coś o tym Twoim domniemanym porównaniu do Samuela? :lol: Acha, może jeszcze Becali, że interesuje go też historia i względy sportowe Barcelony, a nie tylko pieniądze :lol: - a tak naprawdę wolę Inter? :P

Wróć do „Włochy”