Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Van der Vaart » 06 lip 2007, 20:58

Michał M pisze:
Van der Vaart pisze:Chętnie bym go widział w HSV, ale jak już wyżej pisałem jest to nierealne niestety :?
Z tego co kojarzę, to Baros już wcześniej miał trafić do BL i to chyba właśnie do HSV :think: Oczywiście daję tu większe szanse Werderowi - po pierwsze lepsza marka (sorry Van der Vaart :twisted: ), po drugie kasa z transferu Klose no i po trzecie transfer Zidana do HSV.

Co do Carlosa Alberto, to zobaczymy. Może być z niego drugi Diego, ale i też kolejny Ailton (chodzi mi głownie o stosunki międzyludzkie - jak wiadomo Ailton potrafił nieźle "namieszac" w tym względzie :] )
No nie wiem, nie zgodzę się co do tej marki. Jeszcze niedawno, to Werder był słabym zespołem, dopiero gdy drużynę przejął Thomas Schaaf, to zaczęli grać dobrze i stali się jedną z najlepszych niemieckich drużyn. HSV natomiast, prawie co rok występuje w europejskich pucharach. A poza tym dlaczego akurat taki Van der Vaart, czy Kompany wybrali HSV? Bo jest to klub z olbrzymimi tradycjami, która ma w Niemczech i na Zachodzie Europy wyrobioną bardzo dobrą markę. W Werderze zawodnicy mogą wyrazić chęć gry, z powodu gry w Lidze Mistrzów, dlatego też nie za bardzo się zgadzam z Twoją wypowiedzią :P

Wróć do „Niemcy”