Oj tam zbytnio generalizujesz, zapewniam Cie ze podobnie maja biegacze narscisrscy czy biathlonisci wiec to nie ejst tak ze tylko kolarze maja przerabane - zasadniczo w tych konkurencjach gdzie trzeba miec nadludzkie sily i wytrzymaloscDuch pisze:Dla mnie to jest lekkie przegięcie. Kolarze ze wszystkich sportowców (no może jeszcze lekkoatleci) są zawsze na celowniku.
Jezeli jest czytsy to dlaczego ma nie podpisacDuch pisze:Wystarczy, że ktoś nie będzie chciał podpisać, a jest czysty - od razu jest na cenzurowanym
Jak juz kiedys pisalem nie ma jakiegos zlotego srdoka, bo jak widzisz te lojalki jakies tam kontrowersje wprowadzaja ale jakos trzeba walczyc. i dobrze ze TdF walczy ostro z dopingiem,
Tak zle i tak nie dobrze - bo dopuszczenie dopingu byloby jak strzelenie gola do wlasnej bramki, klka lat temu zrobiono ankiete wsrod amerykanskich mlodych sportowcow i kazdy zdeklarowal sie ze wolby poswiecic zdrowie i kilka lat zycia poprzez branie dopingu aby tylko miec 5min chwaly - tak wiec mogloby to doprowadzic ze taki kolarz pod 30tke mialby pikawe na wykonczniu
skrytykowal i podpisalDuch pisze:Zresztą czytałem ostatnio wywiad z Sylwkiem, który ostro krytykował ten pomysł.
wg mnie idzie to w dobrym kierunku