Tour De France

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 07 lip 2007, 1:17

Duch pisze:Dla mnie to jest lekkie przegięcie. Kolarze ze wszystkich sportowców (no może jeszcze lekkoatleci) są zawsze na celowniku.
Oj tam zbytnio generalizujesz, zapewniam Cie ze podobnie maja biegacze narscisrscy czy biathlonisci wiec to nie ejst tak ze tylko kolarze maja przerabane - zasadniczo w tych konkurencjach gdzie trzeba miec nadludzkie sily i wytrzymalosc :P

Duch pisze:Wystarczy, że ktoś nie będzie chciał podpisać, a jest czysty - od razu jest na cenzurowanym
Jezeli jest czytsy to dlaczego ma nie podpisac :> to juz tak troche szukanie dziury w calym, owszem zgadzam sie ze moze to budzic kontrowersje ale jakos nie mam lepszego pomyslu na wykrzewienie dopingu z kolarstwa czy ogolnie ze sportu, a tak dosc pokazna kasa placona z kieszeni kolarzy i samo podpisanie powinno dac jakies wymierne skutki - mam swiadomosc ze odrazu wsyztsko sie nie uzdrowi ale bedzie to kolejne uniedogodnienie

Jak juz kiedys pisalem nie ma jakiegos zlotego srdoka, bo jak widzisz te lojalki jakies tam kontrowersje wprowadzaja ale jakos trzeba walczyc. i dobrze ze TdF walczy ostro z dopingiem,

Tak zle i tak nie dobrze - bo dopuszczenie dopingu byloby jak strzelenie gola do wlasnej bramki, klka lat temu zrobiono ankiete wsrod amerykanskich mlodych sportowcow i kazdy zdeklarowal sie ze wolby poswiecic zdrowie i kilka lat zycia poprzez branie dopingu aby tylko miec 5min chwaly - tak wiec mogloby to doprowadzic ze taki kolarz pod 30tke mialby pikawe na wykonczniu

Duch pisze:Zresztą czytałem ostatnio wywiad z Sylwkiem, który ostro krytykował ten pomysł.
skrytykowal i podpisal :roll: poza tym on nie ejst jaka wyrocznia a jego wywody sa raczej stronnicze, ze tak to nazwe
wg mnie idzie to w dobrym kierunku

Wróć do „Inne sporty”