FIFA U-20 World Cup

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 07 lip 2007, 21:04

Corinthians pisze:Jeżeli niektórzy gloryfikują Argentyne, to jak ma się sytuacja z Polską? Polska ma najgorszy bilans bramkowy ze wszystkich zespołów na drugich miejscach, straciła 7 goli zagrała trzy nijakie mecze, szczęśliwie wyszła z grupy i piszecie, że mają duże szanse z Argentyną, tylko dlatego, że wcześniej pokonali Brazylie.
A mozesz mi napisac kto tak pisze :?: bo raczej napewno nie mozesz tego wyniesc po moich postach :!:
Jestem zdania takiego co Ty, zreszta suche fakte mowia same za siebie (co pokazuje pogrubiony tekst)
Polska powinna odpasc po Korea byla o duzo lepsza i tylko Bialkowski uratowal sytuacje, jak i Janczyk - ktoremu wyszedl jeden zwod na 3 i juz wokol niego rozpetala sie burza - jak podczas debiutu w Legii gdzie strzleil bramke a potem nie nawiazywal juz do tego wyczynu

Corinthians pisze:Po pokonaiu Kanarów teraz w Polsce panuje stereotyp, że wszyscy latynoscy młodzi piłkarze są przereklamowani, bo Pato nic nie zagrał, i 'pokonamy Argentyne tylko dlatego, że jest z tego samego kontynentu co Brazylia'
A skad to wziales to nie wiem :think: - no chyba ze na oncie

Tak zeby bylo jasne sadze ze nie sprostamy Argentynczyka dla ktorych ewentualne odpadneicie byloby tragedia, a dla nas to juz i tak wiele :!: A o Argentynie napisalem pod katem calego turnieju, jakos nie widze ich w roli glownej, jak i chodzilo mi o to ze dream teamem nie sa :!:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”