Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kotek » 12 sty 2005, 15:29

Chlopaczek pisze:Ale mi rozwiazanie polubowne :lol: Chyba nie wiesz co to slowo znaczy.
Mi zostanie ostrzezenie wyjdzie ze miales racje i bedzie super.Strasznie polubownie.
Dobra troll z Toba dzieciaku.Ajax jest zdowskim klubem czy tego chcesz czy nie chcesz (ostrzezenie znowu dostane za zydowski Ajax?).Widze ze admini pozostaja "neutralni" no to trudno.

Ale ciagle zadam przeprosin za zarzucenie mi pogladow nacjonalistycznych i sugerowanie ze mam problemy z samym soba.Dotknely mnie te stwierdzenia wiec przeprosiny beda na miejscu.
Mnie również dotyka prawie każde zdanie pisane przez ciebie, ale w przeciwnieństwie do ciebie ja potrafię tego nie pisać, a że ty dzielisz się takimi informacjami z tysiącem osób jest na miejscu, to w porządku. Poza tym oczerniałeś mnie wiele razy, ale nie wymagam od ciebie przeprosin, nawet o nie nie proszę, nawet jak je napiszesz to ja i tak wiem, że myślisz co innego także wiesz... na tym mi nie zależy. A jeżeli chcesz ode mnie słowa "przepraszam" to w porządku, ale wiedz, że tak naprawdę to tylko wpisane puste słowo w białe pole...

Ale dziecko nie liczy się sponsor sprzed siedemdziesięciu lat w określeniu klubu. Wyobraź sobie Magazyn Ligi Mistrzów:
"Dziś o dwudziestej pierwszej na ArenA wybiegną zespoły rosyjskiej Chelsea i żydowskiego Ajaxu"

Tak więc widzisz. Ajax to holenderski klub, a określeniem żydowski jak już powiedział Andreyew można rozumieć dwuznacznie. Niestety każdy z nas zrozumiał inaczej, sprostowanie odbyło się po fakcie, więc niestety, ale jest jak jest.

Wróć do „Wracając Do Meritum”