Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:54

dzidzius pisze:Dwukrotnie otrzymałem wiadomosć - dwukrotnie odpisałem. Wina że cos nie dotarło jest inyczyja, bo skąd chłopaczek mogłeś wiedzieć że ja odpisałem i skąd ja mogłem wiedzieć że nie dotarło. Ale to można było się upewnić, prawda?
Ale żeby nie było to odpisze tutaj.
W polsce okreslenie kogos w ten sposób (ty żydzie lub wszelkie tego wariacje), bez wzgledu czy jest sie antysemitą czy nie, ma wydźwięk negatywny wiec uzywanie takich okreslen to balansowanie na cieńkiej linii. Nic nie poradzimy na to w jakim kraju żyjemy. To jest tak jak czasami z karnymi - zdarza sie ze jeden sedzia gwizdnie w danej sytuacji a drugi nie. Ta sytuacja na forum zasłużyła co najmniej na zwrócenie uwagi.
Skoro dla Ciebie określenie "Ty Żydzie" nie jest obraźliwe, podobnie jak "Panienko" to myślę, że śmiało możemy się tak zwracać do Ciebie na forum, chyba, że jednak jest?
No to widocznie wina GG.Przeciez nie bede zagadywal i sie pytal czy odpisales juz bo to by bylo dziwne.
Mnie naprawde nie obchodzi jak inni odbieraja slowo Zyd.To juz ich problem jesli dla nich to obraza.Nie musze sie stosowac do norm ktory uwazam za chore (ze okreslenie Zyd to obraza)Napisalem prawde (udowadniajac ze mam racje) i nie powinienem dostac ostrzezenia.
Wiec niech teraz Kotek albo admini beda konsekwentni.Minimum jedno ostrzezenia dla Kotka za nazwanie mnie nacjonalista (jesli to nie jest obraza to nie mam pytan).A co do panienki (nie nosze kolczykow brylanotwych w uszach) i Zyda to pamietajcie tylko o jednej subtelnej roznicy.Ja jestem uzytkownikiem tego forum a Ronaldo (panienka) i Ajax (jako klub czy dzialacze albo prawdziwi kibice dla ktorych przypominam jeszcze raz okreslenie zydowski nie jest obraza) nie sa jego uzytkownikami.
Wiec odpowiedz mi Dzidzius?Czy na tym forum karze sie za mowienie prawdy?Czy mam myslec i mowic tak zeby sie wszystkim (a w szczegolnosci modom i adminom) podobalo?Jak to jest?I w koncu jak uwazasz kto ma racje?Ja czy wybrany przez Ciebie mod Kotek?

Wróć do „Wracając Do Meritum”