"Chcemy zmiażdżyć Inter w następnym sezonie"
To naprawdę będzie znaczące, gdy uda się nam ich pokonać w następnym sezonie. Będziemy mieli szansę stanąć na przeciwko nich w
kilku przyjaznych turniejach, jeszcze przed dwoma ligowymi potyczkami. Czekamy na nich. Właściciel Interu Massimo Moratti ? Nie mam żadnych problemów rozmawiając z nim, ale dzień w którym obie drużyny staną na przeciwko siebie będzie momentem wielkiej pasji. Najlepszym rozwiązaniem było by jeśli trzymalibyśmy sie z dala od siebie"
Gigli już podgrzewa atmosfere. Też nie mogę doczekać się pierwszego meczu Inter-Juve
Póki co nie było jeszcze żadnych komentarzy ze strony Morattiego czy samego Grosso, ale nie wydaje mi się by to klub chciał się go pozbywać. Po prostu skoro sam chciał odejść to uznali, że nie ma sensu trzymać Mistrza Świata na siłę. No, ale poczekajmy na jakieś opinie, będziemy mogli powiedzieć więcej.TS borys IFC pisze: teraz trzeba sukac kolejnego OL-a ktory bylby zupelnie niepotrzebny gdyby fabio zostal. inter najbardziej potrzebowal (i potrzebuje) of.pomocnika a eraz dojdzie jeszcze wymuszony przez nasz zarzad transfer lewgo defensora. i po co wydawac kase niepotrzebnie. widac moratti juz fiksuje od takiej ilosci hajsu
EDIT
Według sports.it Roma przystaje na oferte Interu. Tak więc transfer Grosso chyba w tym przypadku zrozumiany ... no cóż z przybycia Rumuna będę średnio zadowolony, ale nie zapominajmy, że w poprzednich latach był jednym z najlepszych obrońców w lidze. Jeśli do nas przyjdzie nie będe miał nic przeciwko żeby grał tak jak 2-3 lata temu.