JA rozumiem, ze ostatnio kroluje MU z Ronaldo, ale bez przesady, o nim juz jest temat i tam mozna sobie rozmawiac min. o żelu we włosach, rekalmach, w ktorych gra, a kreci je po treningu
Dziwie sie takze wielu forumowiczom, ktorzy sami sie wciagaja w dyskusje z wazza czy w/w uzytkwonikiem, skoro oni pisza 50 postow i nie podaja w nim zadnego argumentu. Ba, wazza to nawet nei potrafi odpowiedzieć na proste pytanie... a stawia teorie, że Ronaldinho zamiast na treningu gra w reklamach, że Deco sie nie nadaje do opaski, że otoczeniu zwiazanym z Barca nie podoba sie podejscie Roniego do treningu czy co tam. Ogolnie wiele śmeisznych rzeczy, ktore mozna wyczytać na onecie.
Wracajac do samego tematu, czyli Barcy. Saviola w Realu, ajkos tego sie mozna było spodziewać. Jaka bedzie reakcja kibiców w Katalonii, mam wrażenie, że bedzie im to obojetne i to bardzo i raczej trudno sie spodziewać podczas GD piekla jakie stwarzano Judaszowi. Wybrał co chciał, klub o światowej renomie, a także z miejscem w napadzie.
Byłem do niego nastawiony pozytywnie i niewiele sie zmieni.