A powiedz mi co to za wyznacznikvakabayashi pisze:który z nich w przeciągu ostatnich 2-3 lat był pośród kandydatów do zlotej piłki France Football
vakabayashi pisze:Costinha, Maniche, Seitaridis kilku graczy tam sobie połamało kariery
Jak kazda liga ma swoje plusy i minusy, jak i nie odpowiada niekotrym gracza, nic w tym dziwnegovakabayashi pisze:to dobra liga, lepsza od polskiej ale specyficzna i wielu graczom nie odpowiada
Poparzt na takie powiedzonka
Zas pilkarz z SerieA rowniez niezbyt dobrze radzi soebie w lalidze
Taki Morientes rowniez omalo co nie polamalby sobie kariery w Liverpoolu, A Sheva w Chelsea
Ja nie mwlie o aktualnym stanie rzeczyvakabayashi pisze:myślisz ze jakby powołano Ronadlo, Ronaldinho Kake to Dunga powołałby tych graczy których wymieniłeś
Carvalho mogl nawet zostac znaczaca postaia tej repry bowiem ma papiery na gre ale wsyztsko pokrzyzowala przewkleekla kontuzja, zdaje sie od zimy
Haaa, ladnie tutaj zonglujesz faktami, powiedz mi dlaczego nie wymieniles duzo blizszego ci anizeli tych ktorych wymienils Kierzakovavakabayashi pisze:wielu po tym czego sie tam nauczyło nie bardzo sobie radzi na zachodzie np. Syczew, Jiří Jarošík
A dwojka ktora wymieniles to zostala rzucona na gleboka wode, bowiem Syczem bardzo mlody grywal w OM caly czas trapily go kontuzje i nadal nie moze dosc do siebie, nawet w Loko
Jarosik trudno zeby w Chelsea gral
Powiedz mi dlaczego malevakabayashi pisze:ja tego nie neguje tylko jakie perspektywy ma tam Janczyk, małe bardzo małe, akurat CSKA nie słynie z szkolenia talentów jak np. Ajax
Jednak popatrz sobie na kadre CSKA jest tam wiele mlodych graczy, niekotrzy mimo mlodego wieku sa tam juz dosc dlugi czas a i wychowankow nie brakuje
kadra stanowi graczy glwonie z rocznikow 82-88
Kod: Zaznacz cały
Burmistrow - 89
Bracia Berezuccy - od kilku lat graja 82
Akinfiejew 86 - od kilku lat podstawowy bramakrz
Odiah - 83
Taranow - 86
Grigierov, Gorelov 85
Caner - 88
Dudu - 83
Zhirkov - 83
Carvalho - 83
Krasic - 84
Ramon - 88
Vagner - 84
Jo - 87
Tikhonow - 88 Tam nie ma duzej rotacjivakabayashi pisze:ok po jakimś czasie ale wg. mnie za nim sie tam zakilmatyzuje na tyle zeby poznać kraj, lige sposób gry CSKA zakupi 3 na jego pozycję