Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Adas07 » 10 lip 2007, 21:11

Temat przycichl wiec trzeba cos napisac... :wink: Dzisiaj mecz Brazylii w Copa America a szanse na nastepny wystep ma Anderson.Nie widzialem jak gra ale slyszalem ze przyzwoicie sie prezentuje w tym turnieju.W sumie czekam na zakonczenie juz Copa i na oficjalna prezentacje bylego gracza Porto.Ciekawe jaki numer dostanie...Wczoraj za to odbyla sie prezentacja Hagreavesa i Naniego.Portugalczyk dostal nr 17 a Anglikowi jeszcze nie przydzielono numeru ale dlaczego? :? Na dniach ma byc podpisany kontrakt z Tevezem wlasciwie to jestem zaskoczony tym transferem ale nie ukrywam ze sie z tego powodu ciesze.Niby wszystko jest juz dograne kluby sie dogadaly a sam zainteresowany zgodzil sie na transfer.Co wiecej mowil ze obiecal Fergusonowi ze od nowego sezonu bedzie wystepowal w jego zespole :) Mam nadzieje ze dostrzyma obietnicy i po zakonczeniu Copa America oficjalnie podpisze kontrakt i moze odbedzie prezentacje z Andersonem 8) Wszyscy pisza ze ManU to wydalo juz w tym sezonie 50 mln funtow na transfery a nawet 70 liczac transfer Teveza jednak ostatnio okazalo sie a wlasciwie ktos udowodnil ze Ferguson i spolka wydali zaledwie 20 mln funtow (bez teveza)Ponoc za Naniego i Andersona wydali odpowiednio 7 i 8 mln funtow i reszte zaplaca w ciagu nastepnych lat w ratach a na Owena kasa byla juz sezon temu i wlasciwie to zalegle pieniadze...Cieszy polityka klubu.Wlasciwie to jestem pod wrazeniem bo Ferguson nie przyzwyczail nas do wydawania tylu pieniedzy w ciagu jednego okienka transferowego.Jezeli dojdzie Tevez to wydaje mi sie ze sklad jest kompletny...Jak to sam Ferguson powiedzial ma sklad porownywalny do tego z 99 roku.Ponoc celem na sezon 2007-2008 ma byc potrojna korona...Jak bedzie sie okaze, z takim skladem napewno sa szanse i trzeba to wykorzystac :wink:

Wróć do „Anglia”