Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 10 lip 2007, 21:42

Anderson zargał w sumie na Copa tylko 90 minut. I grał w kratke. W sumie Dunga powinien mu chyba dac wiecej szans. Niektórzy gracze prezentowali sie naprawde słabiej a mimo to ciągle grali.

OH czeka pewnie az zwolni sie 23 po Richardsonie.
Ciekaw jestem kto dostanie 8 które Roo zwolnił. Głowni kandydaci to Anderson, Tevez i Rossi. Stawiam ze to jednak bedzie Anderson, Tevez pewnie łyknie wolne 32( tak jak w WHU) a wiele wskazuje ze Rossiego juz u nas moze nie byc. Ma ponoc ofery z Parmu, Milanu i Fiorentiny. Najwiecej oferuja ci ostatni - 7.5 mln. Ja osobiscie wolałbym aby Rossi został. Ale zarówno on jak i Smith musza zdecydowac czy pogodzą sie z byciem nr 4 w ataku (w sumie 3.5 ze względu na Sahe :lol: ). Wg mnie jeden z nich na pewno odejdzie bo byłby w ataku naprawde tłok.

Odnosnie pieniędzy. Teraz moglismy wydac wiecej bo w zeszłym roku prawie nic nie wydalismy(liczą to co kupilismy i sprzedalismy)
Mamy wiec kase z dwóch okienek.
Pozatym kwoty podawane w prasie tez nie musza byc prawdziwe albo dokładne.
Wiele wskazuje na to ze w wypadku Andersona i Naniego te kwoty rzędu 17 mln funtów miały charakter 'up to' tak samo jak w wypadku Carricka, gdzie podstawowa suma wynosiła 14 mln a pozostałe 4 zalezały od sukcesów MU w lidzie i pucharach. Takie umowy w przypadku młodych graczy to standard.
Tevez teraz dołączy do nas na zasadzie 2-letniego wyporzyczenia i bedziemy opłacac tylko kontrakt, reszte bedziemy mogli wypłacic po zakonczeniu wypozycznie jesli dalej bedziemy zainteresowani. Nie wiadomo tylko ile wyniesie ta suma odstępnego i tu media teraz maja pole do popisu.

Wróć do „Anglia”