Copa America Wenezuela 2007

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 11 lip 2007, 5:41

BRAZYLIA [']

Oszukali nas meczem z Chile :roll: Gdzie zaangażowanie?? Gdzie ta porywająca, techniczna piłka?? Nawet w końcówce, kiedy trzeba było przycisnąć, oni podawali sobie piłkę od obrońcy do obrońcy, jakby nie wiedzieli co z nią zrobić. Najlepiej brać w ręce i uciekać :roll: Tej drużynie brakuje niestety dyrygenta. Nie wiem dlaczego, podczas nieobecności Roniego i Kaki, od początku nie gra Diego. Ten mecz najpierw zremisował, a później wygrał w karnych tylko Doni i to chyba jedyna jasna postać w drużynie Brazylii. Niby mieli optyczną przewagę ale nic z niej nie wynikało. Nawet druga bramka przypadkowa :lol: To Urugwajczycy atakowali z zaangażowaniem, z pazurem :P Forlan (50% siły ofensywnej Urugwaju) chyba sam miał się kryć :roll: Najgroźniejszy zawodnik, obok Recoby (drugie 50%, które zeszło po przerwie), a zostawiony na 20.metrze i nie ma nikogo w obrębie 5 metrów. Kryli wszystkich, tylko nie jego :think: i tak przez cały mecz. Takich dziur w obronie nie zostawialiśmy nawet w podstawówce, grając przeciwko Vb :? Ale swoją drogą sędzia też troche ['] Jak wcześniej Brazylijczykom gwizdali karne, tak teraz ni chu chu. Chyba się bał :roll: 80.minuta i ewidentny karny przy stanie 2-2. W I połowie też bym dyskutował ale nie pokazali konkretnej powtórki. W końcówce w ogóle nie dał pograć zawodnikom, gwiżdżąc najbardziej błahe przewinienia. Brazylia nie zasłużyła, by znaleźć się w finale. Nie tylko na podstawie tego meczu, ale przede wszystkim w przekroju całego turnieju. Nawet w karnych napalili się na słupki. Swoją drogą sporo dramaturgii w karnych. Urugwajczycy mieli piłkę meczową ale niestety... :? Kozacko strzelił za to ten gość z nr 3(??) ala Zidane w finale MS :] Argentyna (? ale Meksyk też) zmiażdży Brazylie w finale i będe na to patrzył z ogromną przyjemnością i może przynajmniej kurs będzie wysoki.

Wkuwiłem się, straciłem 100zł i idę spać :?

Wróć do „Piłka nożna na świecie”