Copa America Wenezuela 2007

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 11:11

maestro pisze:Urugwajczycy mieli piłkę meczową ale niestety...
Nie ma to jak Pablo "Rambo" Garcia. Do tego gościa chyba nigdy się do końca nie przekonam :lol:
maestro pisze:Kozacko strzelił za to ten gość z nr 3(??) ala Zidane w finale MS
Pokazał Forlanowi jak się strzela w środek. Jak się później okazało nie tylko jemu. Jak można strzelając w środek bramki posłać piłkę po ziemi albo tuż na ziemią :roll: Potem się właśnie kończy, że bramkarz fartownie odbije nogami :P

Czy wygrał to Doni? Bym się kłócił. Wygrał to Rambo strzelając w słupek przy "piłce meczowej" i ten co zakończył całą zabawę znów strzelając po ziemi praktycznie w środek bramki. Doni swoje zrobił. To co strzelili byle jak to obronił :P Widać było, że nie ma wyczucia przy tych karnych. Kładł się tylko na ziemii, czasem nawet nie rzuczał, tylko kładł :lol: Przynajmniej takie miałem wrażenie. Bramkarz Urugwaju wydawał mi się jakiś żywszy w tych jedenastkach, ale on akurat nic nie obronił :lol: Swoją drogą Brazylijczycy też się napalili na te słupki... No cóż zwycięstwo w karnych zwykle przypisuje się bramkarzowi :wink:

O samym meczu nie chce mi się pisać. Jedyne co można wywnioskować, to że Brazylia gra naprawdę słabo i faworytem w finale nie będzie. Nawet Robinho choć był widoczny to pokazał mniej niż w poprzednich meczach i nie chodzi tutaj o bramki :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”