F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 13 sty 2005, 14:38

slawinho pisze:Dlaczego Rijkaard ustawia stale Ronaldinho na lewym skrzydle :?: Według mnie jest to przyczyna słabszej gry Ronniego ktorego miejsce jest w środku za napastnikami tak grał w tamtym sezonie i był najlepszy.
Mam też nadzieje że powróci z wypożyczenia Riquelme dla mnie najlepszy rozgrywający świata.
Nie poznaje też Deco ,ktory w Porto był nazywany Maradoną a tu w Barcelonie gra bez finezji bardziej jak defensywny pomocnik od czarnej roboty.

Ronaldinho jest ustawiany jakos jeden z trzech srodkowych pomocnikow badz tez jako jeden z bocznych napadziorow, wiec gra na bardzo podobnej pozycji jak w zeszlym sezonie, z reszta gra rownie dobrze, tyle ze teraz mozliwe ze jeszcze nie jest w swojej najlepszej dyspozycji bo dlugo mial kontuzje, co prawda gral ale kontuzja byla, Riquelme, moze wroci ale pewnie zostanie sprzedany bo Laporta sie na nim nie pozna zbytnio :( Deco ? w barcie ma inna role niz w porto i rownie genialnie sie z niej wywiazuje, robi to co do niego nalerzy :D i robi to bardzo dobrze

Wróć do „Hiszpania”