Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 11 lip 2007, 22:43

maestro pisze:Ale nie dziwię się 'starej gwardii', jeśli naprawdę nie chcą powrotu Canny, bo kiedy powinien pokazać jaja, on pokazał dupe i tyle w tym temacie
Dokładnie, ja osobiście też bym się zbuntował i to bardzo ... Canna chcialby wrocic na gotowe :roll: . Co nie zmienia faktu ze jesli dojdzie do tego transferu to bede zadowolony :wink: Canna to Canna ... w Serie A był nie do przejscia i mysle ze to sie nie zmienilo.

Nedved - Super, bardzo dobra wiadomosc, ale juz trzeba sie rozglądać, bo niestety to ostatnu sezon Pavla w Turynie :? Mam nadzieje ze zdrowie i kondycja pozwolą rozegrac ten sezon na wysokich obrotach ... :)

Jak dla mnie to wystarczy sciagnac jeszcze jakiegos obronce (Canna :wink: ) i mozna zamknac Mercato 8) Najwieksze nadzieje pokladam w tym sezonie w Criscito, oby tylko dostawal szanse gry i moze udowodni ze jest wart tej kasy :wink: Jak dobrze pojdzie to moze sobue "zrobimy" kluczowego obronce na lata :roll:

Polecam najnowsza galerie na www.juventus.com - mozna zobaczyc nowych graczy w "koszulkach" Juve. Kliknijcie tez na logo naszego nowego sponsora :wink: i obejrzyjcie herb Juve w ciekawym wykonaniu :lol:

Forza JUVE !!!

Wróć do „Włochy”