Wypowiedz wyrwana z kontekstu to wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic?Przytocz cale zdanie a nie jego fragment.Kotek pisze:Jak zwykle...mam racje bo mam
przyklad znowu moj ze w zdaniu 4 wyrazowym "Ajax to zydowski klub
Nie moj problem ze nie znaja historii Ajaxu (zresta Ty tez nie znasz jak widac).Zreszta nikogo w blad nie wprowadzilem bo napisalem prawde."Oczernilem Twoja osobe nazywajac Ajax zydowskim klubem".A to ciekawe.Sponsorujesz ten klub a moze siedzisz w jego zarzadzie?A moze jestes pilkarzem Ajaxu?Wiem wiem jestes kibicem identyfikujesz sie z klubem ale nie identyfikujesz sie z kibicami tego klubu ktorzy nazywanie Ajaxu zydowskim klubem nie odbieraja tego jako zniewage.Kotek pisze:Zdanie brzmiało: "Idź się lepiej zajmij swoim żydowskim Ajaxem - mam więc prawo zarzucić ci wprowadzanie w błąd wszystkich czytających ten topic oraz oczernianie mojej osoby.
mialem poparcie albo slownika albo w drugim wypadku bylo nie bylo cenionej w Polsce gazety
A czy ja napisalem ze nie zalozyli Ajaxu holendrzy?Co nie wyklucza ze Ci holendrzy byli zydami.Kotek pisze:A ja miałem potwierdzenie oficjalnego źródła informacji ajax.nl, w którym jasno jest napisane, że to Holendrzy założyli klub.
Albo wymienic modow ktorzy sie nie sprawdzaja.Dla mnie takim modem jest Kotek.Ma niewiele lat nie ma autorytetu i do tego traktuje uzytkownikow czasami pogardliwie.To nie tylko moja opinia ale tez niektorych uzytkownikow (zreszta widac ze maja do niego zastrzezenia) i modow tez (nie zdradze nickow bo moga miec potem nieprzyjemnosci).
Ja nie mowie ze sie nie stara po prostu jeszcze nie dorosl do takiej funkcji.
Kotek pisze:[Na każdego moderatora narzekają, no może na prawie każdego. Wątpię by 100% społeczności lubiło beckhsa, kostka, wigglesa, pippena czy innych. A zwykle źle wypowiadają się o nas ci, którzy mają już po kilka ostrzeżeń, czego jesteś najlepszym przykładem. Może lepiej warto poczekać aż emocje i ostrzeżenia znikną i dopiero potem wypowiadać się na temat mojej pracy na forum.
Mowilem tylko ze Ajax ma zydowskie korzenie
Wiesz co Kotek po co obracasz kota ogonem (Kotek obraca kota ogonem bo sam sie juz zakrecil) W temacie ostrzezenie wyjasnilem Ci co mialem na mysli (kibice transparenty korzenie) wiec znowu nie przytaczaj jednego zdania bo nasza rozmowa byla o wiele dluzsza i kto ja czytal to wie o co mi chodzilo.Nie udawaj glupiego.Kotek pisze:"Zajmij się lepiej swoim żydowskim Ajaxem" - rzeczywiście mój błąd! Mam napisane jak wół: Ajax ma żydowskie korzenie! Najmocniej cię przepraszam, mam nadzieję, że ta sytuacja nigdy się nie powtórzy i już nigdy nie dam ci ostrzeżenia zanim tego z tobą nie uzgodnię
Moze do uzgadniania to dobra mysl.Najpierw mogles zagadac na GG albo wyslac prywatna wiadomosc zeby miec jasnosc za co dajesz mi ostrzezenie.Chociaz wiedziales lepiej co chcialem przez to wyrazic wiec nie musiales tego robic.
Dalsze dyskusje z Toba uwazam za zbyteczne bo to mowa trawa.Jak ktos sie interesowal naszym spotem to pewnie przeczytal co mial przeczytac i sam juz ma wyrobiona opinie na ten temat.Z mojej walki o cofniecie ostrzezenia wyszly nici.
Pozdrawiam.