FIFA U-20 World Cup

wania89
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: wania89 » 12 lip 2007, 17:05

Śmieszni jesteście goście, uwaliliście się jakiś drużyn i traktujecie polaków jak śmieci... żal mi takich ludzi, którzy swoje kompleksy leczą obrażając swój własny naród.... Oglądałem mecze Argentyny i zagrali tak sobie we wszystkich meczach, niby 6:0 z Panamą, a tak naprawdę Panama była chyba najsłabszą drużyną turnieju... pewnie Argentyna dziś wygra, przemawia za nimi głównie genialna technika, ale widać po ich wypowiedziach w mediach że nas lekceważą. Wierzę, że jednak powalczymy i pokarzemy tym pseudogwiazdkom co to jest żelazna defensywa. Mówisz tu, że nikt polaków nie zna... zapytaj jakiegoś fana piłki nożnej kogo zna z drużyny Argentyny do lat 20 - powie Ci Messi (który, jak wiemy gra w CA) i moooże Aguero. Pomimo iż od lat interesuję się piłką nożną, gram w Managery nałogowo od 8 lat to nie umiałbym wymienić 5 piłkarzy z ich składu... Co do obrony to Król gra w Realu Madryt, Fojut w Boltonie, a Starosta w Sheffield United,więc klubów tu mi nie wymieniaj... Powodzenia Polacy!:) A i cytowanie pana Pawła Z. nie ma sensu, to tak jakby brać na poważnie gejostwo teletubisia... Nie mówiąc o "znawcy" Engelu...

Wróć do „Piłka nożna na świecie”