FIFA U-20 World Cup

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 12 lip 2007, 17:52

Zico_FCI pisze:Rozumiem Corinthians, że Ty w tym meczu kibicujesz Argentynie?
No nie będę nikogo oszukiwał, że tak...
wania89 pisze:uwaliliście się jakiś drużyn i traktujecie polaków jak śmieci... żal mi takich ludzi, którzy swoje kompleksy leczą obrażając swój własny naród...
Weź się kurna wyluzuj, bo ja nigdzie Polski nie obraziłem. Obraziłem Engela i Zarzecznego za głupoty jakie piszą. Mi też Ciebie żal bo jesteś jednym z tych, którzy myślą "Ogramy Argentynę, bo leży na tym samym kontynencie co Brazylia".
wania89 pisze:co to jest żelazna defensywa.
Weź nie rób z siebie głupa. Polska straciła 7 goli, Argentyna 0 i Ty mówisz, że Polacy pokażą co to jest żelazna defensywa...
wania89 pisze:zapytaj jakiegoś fana piłki nożnej kogo zna z drużyny Argentyny do lat 20 - powie Ci Messi (który, jak wiemy gra w CA) i moooże Aguero.
Jestem pewny, że z każdej drużyny, która gra tych mistrzostwach nikt nie wymieni więcej niż jednego piłkarza :lol: pomijając Polskę. Piłkarze mają być gwiazdami PO mistrzostwach, a nie PRZED. Bo od tego są te MŚ rozgrywane co 4 lata. Przed meczem z Brazylią wszyscy mówili, że mają zespół naszpikowany gwiazdami, a oprócz Pato żadnego innego pilkarza nie znali. Przed meczem z Argentyną wszyscy znają Aguero, a mówią, że Argentyna nie ma gwiazd.
wania89 pisze:gram w Managery nałogowo od 8 lat
O, następny :roll: Sugeruj się menedżermi, tak...
wania89 pisze:Co do obrony to Król gra w Realu Madryt, Fojut w Boltonie, a Starosta w Sheffield United,więc klubów tu mi nie wymieniaj...
Tak, tylko grają gdzieś w rezerwach. A Mercado i Cahais już w tym sezonie będą podstawowymi obrońcami w swoich klubach.
wania89 pisze: pseudogwiazdkom
Właśnie. Oni nie mają janczyka :twisted: Co tam Aguero. Gra w Atletico i gra piach, no nie? Tylko zastanów się, który pilkarz strzela w 18 lat w najmocniejszej lidze świata 6 goli :roll:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”