No nie będę nikogo oszukiwał, że tak...Zico_FCI pisze:Rozumiem Corinthians, że Ty w tym meczu kibicujesz Argentynie?
Weź się kurna wyluzuj, bo ja nigdzie Polski nie obraziłem. Obraziłem Engela i Zarzecznego za głupoty jakie piszą. Mi też Ciebie żal bo jesteś jednym z tych, którzy myślą "Ogramy Argentynę, bo leży na tym samym kontynencie co Brazylia".wania89 pisze:uwaliliście się jakiś drużyn i traktujecie polaków jak śmieci... żal mi takich ludzi, którzy swoje kompleksy leczą obrażając swój własny naród...
Weź nie rób z siebie głupa. Polska straciła 7 goli, Argentyna 0 i Ty mówisz, że Polacy pokażą co to jest żelazna defensywa...wania89 pisze:co to jest żelazna defensywa.
Jestem pewny, że z każdej drużyny, która gra tych mistrzostwach nikt nie wymieni więcej niż jednego piłkarzawania89 pisze:zapytaj jakiegoś fana piłki nożnej kogo zna z drużyny Argentyny do lat 20 - powie Ci Messi (który, jak wiemy gra w CA) i moooże Aguero.
O, następnywania89 pisze:gram w Managery nałogowo od 8 lat
Tak, tylko grają gdzieś w rezerwach. A Mercado i Cahais już w tym sezonie będą podstawowymi obrońcami w swoich klubach.wania89 pisze:Co do obrony to Król gra w Realu Madryt, Fojut w Boltonie, a Starosta w Sheffield United,więc klubów tu mi nie wymieniaj...
Właśnie. Oni nie mają janczykawania89 pisze: pseudogwiazdkom