FIFA U-20 World Cup

wania89
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: wania89 » 12 lip 2007, 21:36

Weź nie rób z siebie głupa. Polska straciła 7 goli, Argentyna 0 i Ty mówisz, że Polacy pokażą co to jest żelazna defensywa...
Taa... ale to Argentyna miała przeciwników... :/ WIELKA PANAMA, boska Korea Północna i genialne Czechy... nic tylko tracić gole... :/ Co tam Brazylia czy USA... Poza tym Polska 6 straciła w jednym, przyznam, fatalnym meczu - my graliśmy źle, USA bajecznie, ich trener wypowiadał się, iż nigdy nie widział tak grającej swojej drużyny... Gol z Koreą padł po faulu na bramkarzu - bramkarz w "piątce" jest nietykalny...
Mi też Ciebie żal bo jesteś jednym z tych, którzy myślą "Ogramy Argentynę, bo leży na tym samym kontynencie co Brazylia".
Właściwie na to odpowiedziałem wcześniej, naucz się kolego czytać...:
pewnie Argentyna dziś wygra, przemawia za nimi głównie genialna technika
Poza tym dobrze zdaję sobie sprawę, iż nie gramy super otwartego futbolu. Brakuję głównie przygotowania fizycznego, te jest fatalne. Gdyby było przynajmniej bardzo dobre moglibyśmy pozwolić sobie na otwarty futbol, bo momentami pokazywaliśmy, że to potrafimy. IMo na więcej nie pozwala przygotowanie fizyczne, to, z czego Polacy zawsze słyneli (w dawnych latach)
Jestem pewny, że z każdej drużyny, która gra tych mistrzostwach nikt nie wymieni więcej niż jednego piłkarza
To po co piszesz takie pierdoły... :
Ta gwiazda jest tak wielka, że w Argentynie nie potrafią napisać jego nazwiska [piszą Janzyk]
O, następny :) Sugeruj się menedżermi, tak...
Managery nie dają ogólnej wiedzy o umiejętnościach piłkarza, ale dzięki nim zapamiętałem przykładowo podstawowy skład Cypru czy Armenii, pamiętam też kilku piłkarzy z Antyli Holenderskich, choćby Leon Kantelberg czy Anton Joogsma, bodajże Eldrige Roojer... uważam, że manager daje wiedzę odnośnie nazwisk, a z Argentyny jakoś niewiele zapamiętałem... Za to dużo z Brazylii. Nie chodzi mi o to że gram w FM2007 to znam się na piłce, chodzi mi o to że znam masę nazwisk i MNIEJ WIĘCEJ ich umiejętności... Powiem to jeszcze inaczej - znam wielu piłkarzy, a ich nie bardzo...
Powiedz mi jak to jest, ze najpierw zaznaczasz, ze wygrają bo mają genialną technikę, a zarza potem twierdzisz, ze to "pseudogwiazdki" ?
Dlaczego pseudo ? Coś z nimi nie tak ?
Zależy jak pojmujesz pojęcie "pseudogwiazdki" - dla mnie to dobry piłkarz, ale lekceważąco podchodzący do przeciwnika, uważający iż jest super świetny i nikt z nim nie ma szans. Patrz na ich wypowiedzi w mediach.
Tak, tylko grają gdzieś w rezerwach. A Mercado i Cahais już w tym sezonie będą podstawowymi obrońcami w swoich klubach.
Hmm... czyżbyś rozmawiał z ich trenerem, że masz takie informacje...? Poza tym z twojej informacji wynika, że w tym sezonie też byli rezerwowymi...
ktoś tu traktuje Polaków jak śmieci ? Chyba przesadzasz.
Masz rację, źle to określiłem. Chodziło mi o to, że traktują Polaków, jakby żałowali, iż sami są Polakami... No przynajmniej ja to tak odbieram... Jeśli polak w meczu Polska - Argentyna kibicuje Argentynie to to o tym świadczy...

Jak masz jeszcze jakieś pytania kolego Corinthians to wal;)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”