Cholera, faciu już mnie wkurzasz. Ja mam problemy z psychiką? Ty masz chyba z czytaniem. Nigdzie nie pisałem o Polakach i ich klubach. Pisałem o Argentyńczykach, że będą grać w pierwszym składzie w tym sezonie. Ty się przyczepiłeś, że w tamtym byli "tylko" rezerwowymi, tak jakbyś myślał, że oni od 5 sezonów są podporą defensywy w swoich klubach.wania89 pisze:Zdecyduj się - najpierw coś biadolisz, że Polacy nie grają w swoich klubach, a Argentyńczycy grają - teraz mówisz co innego...może masz jakieś problemy z psychiką? To się fachowo nazywa rozdwojenie jaźni...
Jakie oszczędzanie sił?! Ty jesteś z lekka dziwny. Przez Ciebie dostaje ostrzeżenia, bo wymyślasz jakieś farmazony. O oszczędzaniu sił nigdzie napisałem. Napisałem, że Argentynczycy nie przyjechali tu po to, żeby bić rekordy w nietraceniu goli. Niestracili ich, bo mieli łatwą grupę. Tyle.wania89 pisze:ajlepiej wszystko zwalać na oszczędzanie sił, bonusy czy
Jestem przekonany, że o sytuacji kadrowej w Boca wiesz tyle co o historii Konga, dlatego powstrzymaj się od komentarza w tej sprawie.wania89 pisze:Zgadzam się... ale nie uważam, iż mają tylko jednego kandydata na dane miejsce w składzie... Ty od razu postawiłeś tezę, że będą mieć miejsce w składzie, z czym się nie zgadzam, miejsce w skłądzie trzeba sobie wywalczyć...