FIFA U-20 World Cup

wania89
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: wania89 » 13 lip 2007, 9:10

Jak dla mnie masz ogromny problem... Prawda jest, że Polacy, a raczej wiekszosc grzeje ławke gdzie popadnie, czy to w Polsce czy gdzieś za granica, badz trenuja z juniorami czy inna grupa. Tu nawet nie ma porownania do Argentyny. Zreszta porównywać i oceniać ich do Argentynczykow to troche nie fair wzgledem poludniowoców. Ujma.
Jarzinho, nic nie rozumiesz, a nie chce mi się pisać kolejnej litanii... Prawda jest taka, że sama argentyńska obrona wcale dużo lepiej się nie spisywała niż polska - jak miałeś napisane i w Polsce i w Argentynie obrońcy w swoich klubach głównie grzeją ławę, nawet kolega o ogromnej wiedzy o tym kraju tak przyznał. To było porównywalne, więc nie można powiedzieć "nie ma co porównywać obu obron", no bo jeśli Janczyk ogrywa barkiem tego "genialnego" obrońce to coś tu jest nie tak... Zgodzę się, że w pomocy dzieli nas otchłań od Argentyny, ale akurat obrona nie jest jakaś bajeczna. Nawet uważam, iż Starosta i Król byli lepsi od bocznych obrońców Argentyny. Poza tym moja ocena psychiki kolegi nie wynikała z tego, iż uważa, że Argentyńczycy mają dobrą obrone, tylko z tego, że najpierw pisze jedno, później drugie, a później jeszcze wszystkiemu zaprzecza.
Także nei wiem co to idiotyzm tutaj rozpisywanie sie o grupie jaka miała Argentyna, ktoś tutaj jest głupi czy co. Jaki wynik by zadowolił Was mieli rozjechać Paname, Koreańczykow po 10-0, po co dla nich turniej zacznie sie w półfinale, a do tego momentu sa przedbiegi dla takiej ekipy. Grali tak aby zapewnic sobie awans i spokojnie awansować, nie, żeby lac wszystkich, bo tak kibice w Polsce chcą.
Zadowoliłaby mnie gra na miarę mistrza świata, tyle.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”